ΕΛΛΑΔΑ

Μηχανική βλάβη στο πλοίο Power Jet - Καθυστέρηση για 1.106 επιβάτες

Μηχανική βλάβη στο πλοίο Power Jet - Καθυστέρηση για 1.106 επιβάτες

Το πλοίο έφυγε από τον Πειραιά με προορισμό τη Σύρο, τη Μύκονο, τη Νάξο και τη Σαντορίνη.

Καθυστέρηση σημειώθηκε σήμερα για 1.106 επιβάτες του πλοίου Power Jet, το οποίο εκτελεί το δρομολόγιο Σύρος-Μύκονος-Νάξος-Σαντορίνη και ξεκίνησε από τον Πειραιά.

Σύμφωνα με ενημέρωση, το πλοίο με 31 άτομα πλήρωμα αντιμετωπίζει μηχανική βλάβη σε μια εκ των τεσσάρων μηχανών, με αποτέλεσμα να έχει κατεβάσει κόμβους και να συνεχίζει την πορεία του με μειωμένη ταχύτητα.

Η εταιρία εξέδωσε άμεσα ανακοίνωση προς τους επιβάτες για το τεχνικό πρόβλημα και ότι θα συνεχίσει κανονικά το πλοίο με μειωμένη ταχύτητα ενώ παράλληλα θα προβούν σε ενέργειες για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Επιπλέον η εταιρία λόγω και των εορταστικών ημερών, προσέφερε σε όλους τους επιβάτες ένα δωρεάν εισητήριο προς οποιοδήποτε προορισμό της επιλογής τους που καλύπτει το δίκτυο της SEAJETS.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Αγαπητοί επιβάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αντιμετωπίζουμε ένα τεχνικό πρόβλημα σε ένα εκ των τεσσάρων προωστήριων συστημάτων με αποτέλεσμα να πλέουμε με μειωμένη ταχύτητα. Έχουμε ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Νιώθουμε ότι είναι υποχρέωσή μας εν όψη και των εορτών να σας επιστρέψουμε ολόκληρη την αξία του εισιτηρίου σας.

Επιπλέον σε ένδειξη σεβασμού σας χορηγούμε ένα δωρεάν εισιτήριο προς οποιοδήποτε προορισμό της επιλογής σας που καλύπτει το δίκτυο της SEAJETS.

Θα ενημερωθείτε μέσω SMS για τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων και τη χορηγία του δωρεάν εισιτηρίου στο τηλέφωνο που έχει καταχωρηθεί στην κράτηση.

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, μπορείτε να επισκεφτείτε τα bar του πλοίου για να σας προσφέρουμε ένα αναψυκτικό ή καφέ με την επίδειξη του εισιτηρίου σας.

Ζητούμε συγγνώμη για το απρόοπτο αυτό γεγονός και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας. Η ασφάλεια και η ικανοποίηση σας είναι πάντα προτεραιότητά μας και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Σας ευχόμαστε καλό Πάσχα.