ΕΛΛΑΔΑ

Βύρωνας: Οι εκτελεστές παρακολουθούσαν κάθε κίνηση της οικογένειας του θύματος

Βύρωνας: Οι εκτελεστές παρακολουθούσαν κάθε κίνηση της οικογένειας του θύματος

Νέες πληροφορίες για τη χθεσινοβραδινή (09/05) «μαφιόζικη» ενέδρα θανάτου στον Βύρωνα.

Σοκαριστικές λεπομέρειες συνεχίζουν να βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας αναφορικά με το ειδεχθές έγκλημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (09/05) στον Βύρωνα, με θύμα έναν άνδρα από την Αλβανία, ηλικίας 32 ετών.

Ο άνδρας, που ήταν γνωστός στις Αρχές της Αλβανίας και είχε σχέσεις με την αλβανική μαφία, δολοφονήθηκε μπροστά στη σύζυγο –η οποία τραυματίσθηκε και εκείνη– και το ανήλικο παιδί του. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέλη της αλβανικής μαφίας τον αναζητούσαν από το 2021.

Το θύμα, μετά τις δολοφονίες που είχε διαπράξει το 2021 και το 2022 στην Αλβανία, είχε καταφύγει για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα, ενώ μέχρι πρόσφατα έμενε στο Ντουμπάι, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γαλλία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, σχετιζόταν και με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και γι’ αυτό έμενε σε διαφορετικές χώρες, ώστε να καλύψει τα ίχνη του. Την τελευταία εβδομάδα, ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να δει τη σύζυγο και το παιδί του. Όλα δείχνουν πως οι εκτελεστές του παρακολουθούσαν μεθοδικά τη σύζυγο και το παιδί του.

Σχετικές ειδήσεις