ΕΛΛΑΔΑ

«Red Arrows»: Επίδειξη στον Φλοίσβο από το ακροβατικό σμήνος της βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας

«Red Arrows»: Επίδειξη στον Φλοίσβο από το ακροβατικό σμήνος της βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας

Το νέο σοου με εννέα αεροσκάφη περιλαμβάνει ελιγμούς που δεν έχουν ξανά γίνει εδώ και πολύ καιρό στο πλαίσιο επίδειξης των Red Arrows, η οποία αλλάζει κάθε χρόνο.

Το ακροβατικό σμήνος Red Arrows της βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας θα πραγματοποιήσει αεροπορική επίδειξη στις 12 το μεσημέρι, σήμερα στο Παλαιό Φάληρο, στο ύψος του Φλοίσβου.

Πρόκειται για μία από τις πλέον κορυφαίες ομάδες ακροβατικών επιδείξεων στον κόσμο, με αεροσκάφη Hawk. Το νέο σοου με εννέα αεροσκάφη περιλαμβάνει ελιγμούς που δεν έχουν ξανά γίνει εδώ και πολύ καιρό στο πλαίσιο επίδειξης των Red Arrows, η οποία αλλάζει κάθε χρόνο.

Τα βρετανικά «Κόκκινα Βέλη» έχουν πετάξει στους ελληνικούς αιθέρες ξανά στο παρελθόν, τόσο στην Athens Flying Week στην Τανάγρα όσο και σε επετείους μαχών όπου βρετανικά και ελληνικά στρατεύματα πολέμησαν μαζί στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

Λόγω διεξαγωγής αεροπορικών επιδείξεων από το ακροβατικό σμήνος «Red Arrows» θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος το Σάββατο 18–5–2024 κατά τις ώρες 10.00 έως 14.00, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Αλεξάνδρου και Νηρηίδων, περιοχής Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.