Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Συγκινεί η Μαρία Καρυστιανού - «Ήταν να πάρουν το πρώτο τρένο αλλά δεν πρόλαβαν...»

Newsbomb

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 57 άνθρωποι δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους... Ένας χρόνος από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

Ένα συγκλοντικό ντοκιμαντέρ έρχεται απόψε στο MEGA για την τραγωδία των Τεμπών, καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που το επιβατικό τρένο Intercity 62 συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στον Ευαγγελισμό στην κοιλάδα των Τεμπών.

Στο ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται ο γολγοθάς που ανεβαίνουν από τότε καθημερινά οι συγγενείς και οι τραυματίες και ο αγώνας τους για δικαίωση.

Στο MEGA προβλήθηκε απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ «ΜΑΜΑ ΕΡΧΟΜΑΙ» με τη Μαρία Καρυστιανού να μιλάει για την ημέρα που η κόρη της αποφάσισε να πάρει το τρένο.

«Ταξίδευε με την κολλητή της, μαζί τα έκαναν όλα. Ήταν τρεις κολλητές και η μία είχε φύγει την προηγούμενη ημέρα. Οι δυο τους αποφάσισαν να κάτσουν μία ημέρα ακόμα στην Αθήνα και να γυρίσουν. Ήταν να πάρουν το πρώτο τρένο αλλά δεν πρόλαβαν να ξυπνήσουν, πήραν το επόμενο» είπε συγκινημένη η Μαρία Καρυστιανού.

Γιατί συνέβη το δυστύχημα; Τι έφταιξε; Πώς βιώνουν μέχρι και σήμερα την απώλεια οι οικογένειες των τραγικών πρωταγωνιστών εκείνης της ημέρας; Οι παραλείψεις, τα ερωτηματικά, οι άσβηστες μνήμες και τα όνειρα που χάθηκαν… Απόψε στις 00:10 στο MEGA.