Η Sarah Ferguson ξέχασε και η Beatrice αδυνάτισε

Τον περασμένο μήνα, ενώ οι κόρες της παρέστησαν στον πριγκιπικό γάμο με τον πρώην σύζυγό της, η...
2'

Τον περασμένο μήνα, ενώ οι κόρες της παρέστησαν στον πριγκιπικό γάμο με τον πρώην σύζυγό της, η Sarah Ferguson πέταξε στην Ταϊλάνδη για να απομακρυνθεί από τη φασαρία και να προσπαθήσει να ξεχάσει τη μη πρόσκλησή της σ το βασιλικό γαμήλιο event.

Η 51χρονη Δούκισσα του Γιόρκ, ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης, κάθε άλλο παρά «εξοστρακισμένη», από τα ανάκτορα και τη βασιλική οικογένεια, αισθανόταν.

Ο λόγος που την έκανε να βρίσκεται σε εξαιρετική διάθεση, ήταν το δείπνο με τις δύο κόρες της σε ένα από τα πιο σικάτα ρεστοράν, στο Mayfair , στο Λονδίνο.

Η Sarah, που έδειχνε να έχει ξεχάσει την αποπομπή της από το γάμο του «αιώνα» και οι πριγκίπισσες 22χρονη Beatrice και 21χρονη Eugenie διασκέδασαν τη βραδιά της κοινής τους εξόδου και συνοδεύονταν από υπάλληλο της υπηρεσίας για την προστασία της βασιλικής οικογένειας.

Οι νεαρές πριγκίπισσες τελικά θα εξακολουθήσουν να έχουν την προστασία των βασιλικών bodyguards , παρά τα δημοσιεύματα που τις εμφάνιζαν να χάνουν τις εν λόγω υπηρεσίες , λόγω περικοπών, προκειμένου να μειωθεί το κόστος των εξόδων της βασιλικής οικογένειας.
Το πιο αξιοσημείωτο γεγονός, σε αυτή την έξοδο της «Φέργκι» με τις κόρες της, ήταν η εμφάνιση της Beatrice, που ήταν περισσότερο αδύνατη από ποτέ.

Η Beatrice, όπως αναφέρει η « Daily Mail», ακολουθεί ένα πρόγραμμα, βασισμένο στην άσκηση, στο πολύ νερό και στις μεγάλες ποσότητες φρούτων και λαχανικών, προκειμένου να διατηρήσει την απώλεια βάρους της.

Δείτε τις φωτό από την έξοδο της «Φέργκι» με τις κόρες της για να διαπιστώσετε, με τα μάτια σας, ότι η Beatrice έχει γίνει συλφίδα...

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή