Ο Τζόνι Ντεπ υπέκυψε στα βαμπίρ

Ο κουλτουριάρης γόης του Hollywood αποφάσισε να παίξει –και αυτός- σε ταινία με βρικόλακες, πάντα όμως με τους δικούς του κανόνες...

Ο Τζόνι Ντεπ υπέκυψε στα βαμπίρ
1'

Ο κουλτουριάρης γόης του Hollywood αποφάσισε να παίξει –και αυτός- σε ταινία με βρικόλακες, πάντα όμως με τους δικούς του κανόνες.

Ο διάσημος, ταλαντούχος ηθοποιός, πρόκειται να παίξει, όπως και τόσοι άλλοι συνάδελφοί του, το βαμπίρ, με μια σημαντική όμως διαφορά που μας αναπτερώνει το ηθικό. Πίσω από την σκηνοθεσία της ταινίας βρίσκεται ο μέντοράς του, Tim Burton, και η εμφάνιση του Depp, σύμφωνα με τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, θα φέρνει περισσότερο στον Willy Wonka παρά στον Edward Cullen.

Η ταινία ονομάζεται «Dark Shadows» και θα αφηγείται την ιστορία του Barnabas Collins, ενός βασανισμένου βρικόλακα που ψάχνει την χαμένη του αγαπημένη. Σύμφωνα με το σενάριο, το οποίο βασίζεται στην ομώνυμη επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του '60, ο Barnabas ήταν ένας πλούσιος playboy που ζούσε στο Collinsport του Maine, και άρχοντας της Έπαυλης Collinwood, τον 18ο αιώνα. Όταν έπαιξε με τα συναισθήματα της μάγισσας Angelique Bouchard, την οποία θα υποδύεται η Eva Green, αυτή τον μετέτρεψε σε βαμπίρ.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή