Ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάς σου;

Μικρά μυστικά για να γίνεις η πιο καλή στη ζαχαροπλαστική...

Ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάς σου;
1'

Για να γίνετε η καλύτερη μαγείρισσα και να μπείτε για τα καλά στην καρδιά του πρέπει πρώτα να κερδίσετε την εύνοια της μαμάς του. Και δεν θα το πετύχετε αυτό απλά μαγειρεύοντας νόστιμο στιφάδο αλλά θα πρέπει να δοκιμαστείτε στα δύσκολα. Η ζαχαροπλαστική είναι το δύσκολο κομμάτι της μαγειρικής, θέλει ακρίβεια και εξαιρετική προσοχή. Η πείρα θα σας μάθει να κάνετε τα πιο νόστιμα γλυκά αλλά και δύο-τρία tips δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν, άρα βγάλτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε τα βασικά για να κάνετε τα πιο νόστιμα γλυκά.

Φροντίστε να κοσκινίζετε το αλεύρι και την ζάχαρη πριν να αναμείξετε με άλλα υλικά για να σιγουρευτείτε ότι έχετε απομακρύνει τυχόν «κομπάκια» που θα χαλάσουν την ζύμη σας.

Τα υλικά σας θα αναμειχθούν καλυτέρα αν είναι όλα ίδιας θερμοκρασίας, προτιμήστε να έχετε το βούτυρο σας και τα υπόλοιπα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να τα αναμείξετε.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Ο σχολιασμός είναι απενεργοποιημένος

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή