Ο ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR

ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Γιαννόπουλος: Έρχονται βροχές και χιόνια από την Παρασκευή - «Θα πέσει πολύ νερό»

Καιρός - Γιαννόπουλος: Έρχονται βροχές και χιόνια από την Παρασκευή - «Θα πέσει πολύ νερό»

Απότομη αλλαγή του καιρού με έντονες βροχοπτώσεις μέχρι και χιόνια στα ορεινά - Ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος στο Newsbomb.gr

Επιστροφή στην άνοιξη από αύριο Πέμπτη 18 Απριλίου με τις βροχές να έρχονται τοπικά και τη θερμοκρασία να πέφτει στους 24 βαθμούς με τον ουρανό να είναι καθαρός από την αφρικανική σκόνη.

Όπως χαρακτηριστικά ενημερώνει ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος στο Newsbomb.gr οι θερμοκρασίες θα είναι στα φυσιολογικά για την εποχή ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στα 4 με 6 μποφόρ στα δυτικά και στα 7 σε Κρητικό πέλαγος και Κύθηρα.

Η κακοκαιρία και η αλλαγή του καιρού ξεκινάει από την Παρασκευή 19 Απριλίου. «Αρκετές βροχές και κάποιες τοπικές καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Θα βρέξει σίγουρα στην Αττική από το απόγευμα της Παρασκευής προς το βράδυ», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Την Παρασκευή θα πέσει αρκετό νερό. Έχουμε μέρες να δούμε τόσο νερό στη χώρα».

Μέχρι και χιόνια θα δούμε τον Απρίλιο και συγκεκριμένα στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας.

«Το Σάββατο δεν αλλάζει η θερμοκρασία. Θα έχει φαινόμενα σε ανατολικό Αιγαίο, Μακεδονία και Θράκη», πρόσθεσε ο μετεωρολόγος για τον καιρό του Σαββάτου.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως χαρακτηριστικά λέει και ο κ. Γιαννόπουλος ότι μέχρι τώρα ο Απρίλιος δεν είχε φυσιολογικές τιμές στις θερμοκρασίες. Η μέση τιμή είναι 21 βαθμοί και ήμασταν στους 25 με 30 βαθμούς τις προηγούμενες ημέρες. Το 22 και 23 βαθμοί είναι φυσιολογικές τιμές.

«Δεν φαίνεται άλλο σύστημα μέχρι την Πέμπτη που να φέρνει βροχές. Θα είναι οι πρώτες για τον Απρίλιο σε πολλές περιοχές της χώρας», τόνισε στο τέλος ο μετεωρολόγος.

Δείτε LIVE την πορεία των βροχοπτώσεων:

Σχετικές ειδήσεις