Οτιδήποτε ... μεταλλικό βάζουν στο μάτι οι κλέφτες

Ένας 35χρονος αλλοδαπός συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Αρκαλοχώρι...
1'

Ένας 35χρονος αλλοδαπός συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Αρκαλοχώρι του δήμου Μινώα Πεδιάδος για κλοπή, ενώ παράλληλα συνελήφθη και μια 38χρονη από την περιοχή για αποδοχή των κλεμμένων αντικειμένων.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Αρκαλοχωρίου και του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου, αξιοποιώντας πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο αλλοδαπός έκλεχε από αμπέλι ενός 33χρονου, στα Ρουσοχώρια, γαλβανισμένους σωλήνες, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 35χρονου.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν, καθώς εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία ελαιοραβδιστικά μηχανήματα, έξι βέργες ελαιοραβδιστικών, δύο μοτέρ, ένα ηλεκτρικό αλυσοπρίονο, ένα αλυσοπρίονο μάρκας HUSQVARNA, ένας ηλεκτρικός τροχός και ένα ηλεκτρικό τρυπάνι.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος αλλοδαπός ήταν ο δράστης της κλοπής των 55 σωλήνων από το αμπέλι, αξίας 450 ευρώ, καθώς και 380 σιδερένιων στύλων, αξίας 500 ευρώ.

Αμέσως μετά με το φορτηγό αυτοκίνητό του μετέφερε τα κλεμμένα σε σκραπ και πούλησε τους σωλήνες, σύμφωνα με το Cretalive.gr, για τους οποίους εκδόθηκε σχετικό δελτίο ποσοτικής παραλαβής και τιμολόγιο αγοράς αγαθών.

Η 38χρονη σύζυγος του ενός εκ των δύο ιδιοκτητών του σκραπ υπέγραψε το τιμολόγιο, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή της για αποδοχή κλεμμένων προϊόντων.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή