ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Αυτοκτόνησε στην Τουρκία 27χρονος Έλληνας – Πήδηξε από γέφυρα

Ο 27χρονος Θόδωρος Μαστικόπουλος, Τούρκος πολίτης με ελληνική καταγωγή, είχε χαθεί στις 25 Αυγούστου και οι δικοί του άνθρωποι τον αναζητούσαν μέσω εκστρατείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Αυτοκτόνησε στην Τουρκία 27χρονος Έλληνας – Πήδηξε από γέφυρα
1'

Την Πέμπτη όμως έσβησε και η τελευταία ελπίδα... Η τοπική αστυνομία, έδειξε ένα βίντεο από κάμερες ασφαλείας στη περιοχή του Βοσπόρου, στους γονείς του, στο οποίο φαίνεται ο γιος τους να πηδάει από την ομώνυμη γέφυρα.

Ο πατέρας του με δάκρυα στα μάτια δήλωσε ότι ο γιος του έζησε με «πληρότητα» για 27 χρόνια αλλά δεν γνωρίζει τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Το τελευταίο του «τιτίβισμα»

Ο Θόδωρος Μαστικόπουλος είχε εμφανιστεί για τελευταία φορά σε εμπορικό κέντρο στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης την νύχτα της 25ης Αυγούστου και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Την ίδια μέρα ο 27χρονος έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «Το να πετάει κανείς θα πρέπει να είναι όμορφο».

Χαμός στο twitter

Οι φίλοι και οι συγγενείς του άτυχου νέου είχαν ξεκινήσει στο twitter εκστρατεία για την ανεύρεσή του με το hashtag #TeodorosMastikopolo. Μετά την ανακοίνωση της τραγικής είδησης το twitter «πλημμύρισε» με μηνύματα συλλυπητηρίων προς τους δικούς του ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης:

Σαντορίνη: Το παιχνίδι της μοίρας - Παντρεύτηκε τη Δευτέρα, σκοτώθηκε την Τετάρτη

Κρήτη: Βγήκαν τα όπλα - 53χρονη μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο

Πύργος: Έκαψαν την ελληνική σημαία σε νηπιαγωγείο

Ηράκλειο: Δεν φαντάζεστε τι ρίχνουν μέσα στο συντριβάνι!

Εκκίνηση σήμερα για το Ράλι Κύπρος 2014

Παύλος Φύσσας: Αντιφασιστική πορεία στη Χαλκίδα-Ήταν όλοι εκεί (pics-vid)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή