Έκρυψε 659 φυσίγγια σε κλεμμένο ΙΧ

Ένας αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας 33 ετών συνελήφθη στον Προμαχώνα Σερρών ...

1'

Ένας αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας 33 ετών συνελήφθη στον Προμαχώνα Σερρών κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου εντόπισαν τον δράστη στο Συνοριακό Σταθμό Προμαχώνα Σερρών να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στις Γαλλικές Αρχές την 01 Ιουνίου 2011.
Κατά τον έλεγχο του οχήματος βρέθηκαν κάτω από την ρεζέρβα του οχήματος στον χώρο του πορτ-μπαγκάζ επιμελώς κρυμμένα συνολικά 659 κυνηγετικά φυσίγγια σε συσκευασίες των 25 τεμαχίων, καθώς και ένας σουγιάς με μήκος λάμας 10 εκατοστών. Ο δράστης είχε αλλάξει και τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο δράστης προμηθεύτηκε το όχημα από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, που είχε εισέλθει μέσω Ηγουμενίτσας από το Μπάρι, με σκοπό να το μεταφέρει στη Σόφια Βουλγαρίας.

Το όχημα, τα φυσίγγια και ο σουγιάς κατασχέθηκαν, ενώ ο Βούλγαρος δράστης θα παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Ο σχολιασμός είναι απενεργοποιημένος

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή