Καλοκαιρινά παιχνίδια του ήλιου!

Ετοιμάστε τη τσάντα θαλάσσης, φορέστε τα μαγιό και φύγετε γρήγορα...

2'

Ετοιμάστε τη τσάντα θαλάσσης, φορέστε τα μαγιό και φύγετε γρήγορα για την παραλία προτού η βροχή χαλάσει τα σχέδιά σας. Το απόγευμα στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες που από τη νύχτα θα επεκταθούν στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί που στα νότια θα φτάνουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική, ενώ από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις. ΟΙ άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με τοπικές νεφώσεις, ενώ από το μεσημέρι δεν αποκλείεται να βρέξει στα γύρω ορεινά κυρίως το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν αρχικά στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και από το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές. Στα ορεινά θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Ο άνεμοι στη Θράκη μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στη Μακεδονία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία: από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αρχικά αίθριος και από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις. Τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά και από το βράδυ πρόσκαιρες τοπικές βροχές και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και το πρωί στα νοτιά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αρχικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι κυρίως στη Θεσσαλία και την ανατολική στερεά όπου κυρίως το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Στα νότια γενικά αίθριος. Στα βόρεια παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών και καταιγίδων το μεσημέρι - απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ο σχολιασμός είναι απενεργοποιημένος

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή