Νιγηρία: Τουλάχιστον 10 νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας σε τέμενος
Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 11 τραυματίστηκαν την Παρασκευή (23/10) από επίθεση αυτοκτονίας σε ισλαμικό τέμενος στην πολιτεία Μπόρνο της βορειοανατολικής Νιγηρίας, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές.
![Νιγηρία: Τουλάχιστον 10 νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας σε τέμενος](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2015/10/23/mosque.jpg?t=9fjD7tqWsWJ3z4iyL758Hg)
Η πολιτεία είναι προπύργιο της Μπόκο Χαράμ, η οποία έχει αυτοανακηρυχθεί νιγηριανό τμήμα του Ισλαμικού Κράτους.
Οι επιθέσεις της οργάνωσης έχουν κοστίσει περίπου 1.000 ζωές από τον Μάιο, οπότε ανέλαβε την προεδρία της Νιγηρίας ο Μουχαμάντου Μπουχάρι.
Η επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια της πρωινής προσευχής σε τέμενος στην πρωτεύουσα της επαρχίας, Μαϊντουγκούρι.
Σχετικές ειδήσεις
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή