Λευκός Οίκος: Πιθανή κοινή επίθεση με τη Ρωσία εναντίον του ΙΚ
Στην πρώτη συνέντευξη Τύπου μετά την ορκωμοσία Τραμπ.
![Λευκός Οίκος: Πιθανή κοινή επίθεση με τη Ρωσία εναντίον του ΙΚ](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2017/01/23/rossia-ipa.jpg?t=4SPWSGkRHTdHBqy_Hq9KMQ)
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι «ανοιχτές» στην ιδέα να διεξαχθούν κοινές στρατιωτικές επιχειρήσεις με τη Ρωσία εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.
«Αν υπάρχει μια δυνατότητα να νικήσουμε το Ισλαμικό Κράτος σε συνεργασία με οποιαδήποτε χώρα, είτε αυτή είναι η Ρωσία είτε κάποια άλλη, και αν έχουμε εθνικό συμφέρον στο θέμα αυτό, τόσο ασφαλώς θα το κάνουμε», είπε ο Σον Σπάισερ στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την ορκωμοσία του νέου Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
Σχετικές ειδήσεις
Trending
![«Θαυματουργός» ο αφρός ξυρίσματος για το καθάρισμα του αυτοκινήτου - Οι «κρυφές» δυνατότητές του](https://img.bbmd.gr/img/500/max/90/2025/02/15/9a60bc8c-afros-xyrismatos-(yt).jpg?t=GTeBafzbKhwrgi8B5pzesw)
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή