ΚΟΣΜΟΣ

Ντέμι Μουρ: Προετοιμάζεται για το «μεγάλο αντίο» στον Μπρους Γουίλις

Ντέμι Μουρ: Προετοιμάζεται για το «μεγάλο αντίο» στον Μπρους Γουίλις

H Ντέμι Μουρ, αναλογίζεται το κοινό τους παρελθόν,

Ο Μπρους Γουίλις ότι πάσχει από αφασία, ένα νευρολογικό πρόβλημα που στερεί από ένα άτομο την ικανότητα επικοινωνίας. Από τότε που έγινε γνωστή η διάγνωσή του, ο ηθοποιός αποσύρθηκε από την υποκριτική ενώ στο πλευρό του είναι διαρκώς η οικογένεια του.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, σχεδόν 26 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η πρώτη σύζυγος του σταρ του «Die Hard», Ντέμι Μουρ, αναλογίζεται το κοινό τους παρελθόν, καθώς η ίδια, η νυν σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ, και τα παιδιά του προετοιμάζονται για τη στιγμή που ο ηθοποιός θα «φύγει» από τη ζωή.

«Όταν αφήνεις πίσω σου αυτό που ήταν ή αυτό που νομίζεις ότι [θα έπρεπε να είναι], ή αυτό που θα ήθελες να είναι, τότε μπορείς πραγματικά να μείνεις στο παρόν και να απολαύσεις τη χαρά και την αγάπη που υπάρχει», ανέφερε η Μουρ.

Μια πηγή σημείωσε: «Ο Μπρους έχει δώσει στην Ντέμι μια νέα oπτική για τη ζωή. Αισθάνεται εξαιρετικά ευγνώμων και συναισθηματικά φορτισμένη. Αναπολεί τη ζωή της μαζί του και είναι ευγνώμων για όλα όσα έχουν περάσει».

Ο 69χρονος ηθοποιός έχει χάσει την ικανότητά του να επικοινωνεί και να αναγνωρίζει τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένης της 61χρονης Μουρ όπως επιβεβαίωσε μια πηγή στο περιοδικό «In Touch». Ωστόσο, η παρακμή της υγείας του συνοδεύτηκε από μια απροσδόκητη διαπίστωση για την ίδια.

«Βλέποντάς τον να περνάει τους αγώνες του έδειξε στην Ντέμι πώς να είναι η ίδια μαχήτρια. Είναι τόσο γλυκόπικρο, αλλά και εμπνευσμένο», ανέφερε η πηγή. «Θαυμάζει τόσο πολύ τον Μπρους και προετοιμάζεται για τον συναισθηματικό αποχαιρετισμό τους».

Στα απομνημονεύματά της το 2019, η Μουρ χαρακτήρισε τον Γουίλις ως ελεγκτικό, δυσαρεστημένο με την απόφασή της να εργαστεί όταν τα παιδιά τους ήταν μικρά, και έναν άντρα που ήταν περισσότερο αφοσιωμένος στο να είναι μπαμπάς παρά σύζυγος κατά τη διάρκεια του 13ετούς γάμου τους.

Αυτές οι αναμνήσεις εξακολουθούν να ισχύουν, σύμφωνα με την πηγή, αλλά θαυμάζει επίσης το πώς σφυρηλάτησαν μια βαθιά και διαρκή φιλία που τους άφησε, όπως έχει πει, «πιο συνδεδεμένους από ό, τι ήμασταν πριν από το διαζύγιο».