ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Το μυστήριο με την φωτογραφία γενεθλίων της πριγκίπισσας Σάρλοτ

Κέιτ Μίντλετον: Το μυστήριο με την φωτογραφία γενεθλίων της πριγκίπισσας Σάρλοτ

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ, η μοναχοκόρη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον γίνεται σήμερα 9 ετών

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ, γίνεται σήμερα 9 ετών. Οι γονείς της, όμως, φαίνεται ότι αλλάζουν μία παλαιότερη παράδοση για την φωτογραφία που δημοσιεύουν κάθε χρόνο τέτοια μέρα.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας «έσπασαν» μία παράδοση ετών την περασμένη εβδομάδα όταν ο πρίγκιπας Λούις γιόρτασε τα έκτα γενέθλια του.

Συνήθως το ζευγάρι στέλνει την νέα φωτογραφία του παιδιού του την ημέρα πριν τα γενέθλια του. Η φωτογραφία φτάνει με εμπάργκο στα ΜΜΕ, τα οποία την δημοσιεύουν την επόμενη ημέρα στα γενέθλια.

Την περασμένη εβδομάδα, όμως, όταν ο πρίγκιπας Λουίς έκλεισε τα έξι του χρόνια, μια νέα φωτογραφία του μικρού δημοσιεύτηκε απευθείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της βασιλικής οικογένειας την ημέρα των γενεθλίων του παιδιού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, το ζευγάρι είχε αποφασίσει φέτος να μην δώσει στην δημοσιότητα φωτογραφία του πρίγκιπα Λουίς αλλά μετά από την «βροχή» ευχών που δέχτηκε από τους Βρετανούς άλλαξε γνώμη.

Έτσι δεν είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει με τα γενέθλια της πριγκίπισσας Σάρλοτ. Μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί καμία νέα φωτογραφία του κοριτσιού στα ΜΜΕ. Φυσικά δεν αποκλείεται να δημοσιευθεί μία φωτογραφία της αργότερα σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.