ΚΟΣΜΟΣ

Ο «Κροίσος» Oυμάρ Καμάνι παντρεύτηκε 31χρονο μοντέλο - Πόσο κόστισε ο γάμος της χρονιάς

O γάμος της χρονιάς έγινε στη νότια Γαλλία
O γάμος της χρονιάς έγινε στη νότια Γαλλία

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του Pretty Little Thing παντρεύτηκε το μοντέλο Nada Adelle, στον γάμο της χρονιάς

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του Pretty Little Things, Ουμάρ Καμάνι παντρεύτηκε το μοντέλο Nada Adelle σε έναν γάμο υπερπαραγωγή αξίας 23 εκατομμυρίων ευρώ που διήρκεσε 4 ολόκληρες ημέρες. Ο 36χρονος CEO της μάρκας μόδας και η 31χρονη αγαπημένη του παντρεύτηκαν σε δύο τελετές στη νότια Γαλλία - μετά από μια παραμυθένια πρόταση τον Αύγουστο του 2021.

Η τελετή της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Allée και έμεινε σίγουρα στην ιστορία, καθώς έδωσαν το παρών πολλές διασημότητες ενώ περιλάμβανε μουσικές παραστάσεις από τη Mαράϊα Κάρει και τον Αντρέα Μποτσέλι.

Μετά τους εορτασμούς την Παρασκευή, ο Ομάρ και η Νάντα γιόρτασαν ξανά το Σάββατο με μια παραδοσιακή ινδική τελετή. Ένα λευκό πάρτι για το καλωσόρισμα των καλεσμένων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, με ένα χαλαρό μπάρμπεκιου την Κυριακή να ολοκληρωνει το τετραήμερο γαμήλιο πάρτι.

Το Σαββατοκύριακο των εορτασμών συγκέντρωσε τους διάσημους φίλους τους, από το supermodel Nαόμι Κάμπελ μέχρι την ηθοποιό Τέσα Τόμσον, τον κωμικό Ράσελ Πίτερς, την τραγουδίστρια Κριστίνα Μίλιαν, τον αρχισυντάκτη της Arabia Mανουέλ Αρνό και τον CEO του Red Sea Film Festival Foundation, Moχάμεντ Αλ Τούρκι. Ο στενός φίλος του Ουμάρ, πρώην σταρ του Coronation Street, Ράιαν Τόμας ήταν ένας από τους κουμπάρους.

Για την τελετή της Παρασκευής, η Nάντα εμφανίστηκε λαμπερή με ένα προσαρμοσμένο φόρεμα Dior σχεδιασμένο από τη Maria Grazia Chiuri, ενώ ο Ουμάρ, φαινόταν απίστευτα λιτός καθώς περίμενε κάτω από ένα παραθαλάσσιο κιόσκι με ένα κλασικό σμόκιν Tom Ford. Ο Αντρέα Μποτσέλι πρόσθεσε επίσης στη ρομαντική ατμόσφαιρα καθώς ερμήνευσε ένα από τα σπουδαιότερα τραγούδια του με τίτλο «The Prayer» για τον περίπατο της Nάντα στον γαμήλιο διάδρομο καθώς μια πλήρης ορχήστρα ενώθηκε μαζί του.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στη Vogue Arabia, οι νεόνυμφοι αποκάλυψαν ότι η πρώτη τους συνάντηση στο βωμό την Παρασκευή ήταν από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές του Σαββατοκύριακου. Η Nάντα είπε: «Είναι κάτι που κάθε κοριτσάκι ονειρεύεται, αλλά να το κάνω με τέτοιο στυλ, σε τόσο όμορφο περιβάλλον – και φυσικά με τον άντρα των ονείρων μου, ήταν πραγματικά ένα παραμύθι!»

Ο Ουμάρ πρόσθεσε: «Τι μπορώ να πω; Έμεινα άφωνος όταν είδα τη Νάντα με αυτό το φόρεμα. Ήταν η πιο συναισθηματική στιγμή». Το ζευγάρι προσέλαβε τους διοργανωτές εκδηλώσεων Banana Split για να διαμορφώσουν τον χώρο των ονείρων τους, συνδυάζοντας έναν λευκό γάμο σε δυτικό στυλ και έναν ινδικό γάμο.

Μετά τη ρομαντική τελετή στο ύπαιθρο, οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα κομψό, παλιομοδίτικο δείπνο black tie πριν από ένα πάρτι, το οποίο περιελάμβανε μια ξεχωριστή παράσταση έκπληξη από το θρύλο της ποπ σκηνής, Μαράια Κάρει που εμφανίστηκε με ένα ημιδιαφανές φόρεμα Dior.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, είχε όλους τους καλεσμένους στα πόδια τους καθώς τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Το ζευγάρι γιόρτασε ξανά με τον παραδοσιακό ινδικό γάμο, καθώς οι καλεσμένοι εμφανίστηκαν με παραδοσιακά λευκά ρούχα διακοσμημένα με γιρλάντες στο λαιμό τους.

Το ζεύγος ξεκίνησε επίσημα τους εορτασμούς την Πέμπτη διοργανώνοντας ένα πάρτι καλωσορίσματος δίπλα στηn πισίνα με θέα στη Μεσόγειο για όλους τους καλεσμένους τους και έδωσε σε όλους την ευκαιρία να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί πριν από τη μεγάλη μέρα.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι δεν σκέφτηκε τα χρήματα για το πάρτι καλωσορίσματος καθώς προσέλαβε καλλιτέχνες τατουάζ χέννας και χορεύτριες της φωτιάς και της κοιλιάς. Μια εκπληκτική επίδειξη πυροτεχνημάτων φώτισε επίσης τον νυχτερινό ουρανό και έγινε το αποκορύφωμα της βραδιάς για τους VIP καλεσμένους.

Ο Ουμάρ της είχε κάνει πρόταση στην Κυανή Ακτή το 2021, κάτι που αναπόφευκτα ανέβασε τον πήχυ για την επιλογή της τοποθεσίας του γάμου. Μίσθωσε την Όπερα του Μόντε Κάρλο και είχε στη διάθεσή του αρκετούς επαγγελματίες φωτογράφους για να απαθανατίσουν τη στιγμή.

Με υπερβολικό τρόπο, γέμισε το ιστορικό θέατρο με 10.000 λευκά τριαντάφυλλα και δεκάδες κεριά, ενώ 25 μουσικοί έπαιζαν την Πεντάμορφη και το Τέρας καθώς η λαμπερή Νάντια μπήκε στην αίθουσα. Αν και παντρεύτηκε τον βασιλιά της γρήγορης μόδας, η Nada απέφυγε τα προϊόντα του και επέλεξε μια αέρινη λευκή τουαλέτα αξίας 1.790 λιρών με λουράκια και λεπτομέρειες από τον σχεδιαστή David Koma με έδρα το Λονδίνο για την περίσταση.

Το φόρεμα συμπλήρωνε τέλεια το δαχτυλίδι της - ένα διαμαντένιο κόσμημα 21 καρατίων από τον διάσημο κοσμηματοπώλη της Νέας Υόρκης Richard Nektalov. Ο Ουμάρ, του οποίου η οικογένεια έχτισε την αυτοκρατορία της μόδας από έναν πάγκο αγοράς στο Μάντσεστερ σε μια επιχείρηση πολλών δισεκατομμυρίων λιρών, έμοιαζε πιο λαμπερός με ένα κοστούμι Tom Ford 4.300 λιρών και ένα ρολόι Patek Philippe 730.000 λιρών.

Η πρόταση που κόβει την ανάσα ήρθε μετά από ένα ειδύλλιο-αστραπή για τον Ουμάρ και τη Νάντια, οι οποίοι βγήκαν δημόσια για πρώτη φορά μαζί τον Μάρτιο του 2020.