ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι - Μέγκαν : Έφτασαν στη Νιγηρία - Πόσο στοιχίζει το πολυτελές ξενοδοχείο τους

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ
O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ
ΑΡ

Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στη Νιγηρία με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ σήμερα το πρωί (10/5) μετά από μια σύντομη επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου τον σνόμπαρε ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος

Ο Δούκας του Σάσεξ έφτασε στη Νιγηρία το απόγευμα της Τρίτης (7/5) μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ για να γιορτάσουν τη 10η επέτειο των Invictus Games. O Xάρι είχε ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο προηγουμένως, οπου δεν συναντήθηκε με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο.

Την ίδια στιγμή ο Κάρολος καλωσόριζε τους καλεσμένους στο πρώτο πάρτι της χρονιάς στον κήπο των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ. Ο μονάρχης και ο γιος του δεν συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια της σύντομης επίσκεψης του Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω του «γεμάτου προγράμματος» του Βασιλιά, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Χάρι σε δήλωση.

Ο πέμπτος στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο είχε επισκεφθεί τελευταία φορά το Λονδίνο τον Φεβρουάριο, όταν συναντήθηκε με τον βασιλιά μετά από ένα ταξίδι αστραπή μετά τη διάγνωση του μονάρχη με καρκίνο.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έφτασαν στη Νιγηρία αφού ταξίδεψαν πρώτη θέση από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ταξίδεψαν στη χώρα με ένα Boeing 777 αφού η Μέγκαν συνάντησε τον Χάρι στο αεροδρόμιο Χίθροου μετά την απόφασή της να παραλείψει τους εορτασμούς για τη 10η επέτειο των Αγώνων στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα,θα μείνουν στο ξενοδοχείο Transcorp Hilton στην Abuja, όπου η προεδρική σουίτα κοστίζει περίπου 700 ευρώ τη βραδιά. Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων διαθέτει πισίνα, σπα και γραφική θέα στα βουνά που περιβάλλουν την πρωτεύουσα της Νιγηρίας.

Βρίσκεται επίσης σε κορυφαία κεντρική τοποθεσία, επιτρέποντας στο ζευγάρι να μετακινείται εύκολα στις εκδηλώσεις που πρόκειται να παρακολουθήσει στην τριήμερη επίσκεψή του.