ΚΟΣΜΟΣ

Μπεν Άφλεκ: Το... χέρι του τον πρόδωσε - Άδοξο τέλος στο love story με την Τζένιφερ Λόπεζ

Μπεν Άφλεκ: Το... χέρι του τον πρόδωσε - Άδοξο τέλος στο love story με την Τζένιφερ Λόπεζ
Getty Images

Έντονες είναι οι φήμες χωρισμού για τον Μπεν Άφλεκ και την Τζένιφερ Λόπεζ το τελευταίο διάστημα

Λίγες ώρες μετά την πρώτη κοινή εμφάνιση του με την Τζένιφερ Λόπεζ, μετά από σχεδόν δύο μήνες ο Μπεν Άφλεκ εθεάθη χωρίς τη βέρα του, για πρώτη φορά, εν μέσω έντονων φημών ότι το ζευγάρι μένει χωριστά εδώ και αρκετό καιρό.

Την Πέμπτη ο Άφλεκ και η Λόπεζ παρευρέθηκαν μαζί σε σχολική εκδήλωση του παιδιού του ηθοποιού, 47 ημέρες μετά την τελευταία κοινή εμφάνισή τους. Μία ημέρα αργότερα, ο χολιγουντιανός σταρ εθεάθη στο Λος Άντζελες, να οδηγεί ένα πολυτελές αυτοκίνητο, με το χέρι... άδειο!

Συγκεκριμένα, φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τον δείχνουν μέσα στο αυτοκίνητο, να ρυθμίζει το σκίαστρο του οδηγού, χωρίς όμως να κοσμεί το χέρι του η βέρα.

ben-afflek.jpeg
Daily Mail
benafflek.jpeg
Daily Mail

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα πάντως, ο Άφλεκ έχει φύγει από το σπίτι που έμενε με την 54χρονη τραγουδίστρια έδώ και αρκετές εβδομάδες και μένει σε ακίνητο που νοικιάζει 100.000 δολάρια τον μήνα στο Μπρέντγουντ.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο 51χρονος ηθοποιός και η Λατίνα σταρ επανενώθηκαν δημόσια για πρώτη φορά μετα από ενάμισι μήνα για να δώσουν το παρών σε σχολική εκδήλωση. Οι δυο τους δεν ήταν και τόσο διαχυτικοί, ενώ συνομίλησαν για κάποια λεπτά στο αυτοκίνητο του Άφλεκ, πριν συναντήσουν τον γιο του και προχωρήσουν όλοι μαζί προς το εσωτερικό του σχολείου. Η Λόπεζ συνοδευόταν από την κόρη της.

Αυτόπτης μάρτυρας μάλιστα μίλησε στη Daily Mail και είπε ότι «ο Μπεν δεν χάρηκε που είδε την JLo όταν έφτασε στην εκδήλωση». «Όταν την είδε να βγαίνει από το αυτοκίνητό της δεν αγκαλιάστηκαν ούτε φιλήθηκαν», δήλωσε ο μάρτυρας για το ζευγάρι που έφτασε χωριστά στο σχολείο και συναντήθηκαν στο πάρκινγκ.

Τόσο η Τζένιφερ Λόπεζ όσο και ο Μπεν Άφλεκ εθεάθησαν να κρατούν μία ανθοδέσμη με λουλούδια, προφανώς για να την προσφέρουν στο παιδί μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Το ζευγάρι που ήταν μαζί και στο παρελθόν, επανασυνδέθηκε το 2021 ενώ έναν χρόνο αργότερα, το 2022 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, ωστόσο δύο χρόνια μετά, οι φήμες οργιάζουν για μαύρα σύννεφα στον παράδεισο και διαζύγιο.