MEDIA

Άννα Βίσση για The Voice: «Είχα πρόταση, αλλά δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω»

Άννα Βίσση για The Voice: «Είχα πρόταση, αλλά δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω»

Η Άννα Βίσση απάντησε για την πρόταση από την Acun Media ενώ σχολίασε τις δηλώσεις του Νίκου Καρβέλα και την συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου στην Eurovision 

Η Άννα Βίσση έβαλε τέλος στη φημολογία που τη θέλει να αναλαμβάνει την θέση του coach στον νέο κύκλο του The Voice of Greece.

Η κάμερα του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Το Πρωινό» την συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν ταξιδέψει για την Κύπρο και μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας την ρώτησε και για τον Ατζούν Ιλιτζαλί και το μουσικό σόου.

«Είχα πρόταση, αλλά δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω, τελείωσαν αυτά για μένα, έχω άλλες δουλειές τώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Για την ελληνική και την κυπριακή συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision είπε: «Μου αρέσουν και τα δύο τραγούδια πάρα πολύ, είναι θέμα στιγμής εκεί και πώς θα ξεχωρίσουν».

Σε ερώτηση για τον Νίκο Καρβέλα, με αφορμή τις πρόσφατες τηλεοπτικές του εμφανίσεις και τις δηλώσεις του σχολίασε: «Τον Νίκο τον ξέρω χρόνια, αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω, θα συνεχίσω να τον πιστεύω. Χαίρομα πάρ απολύ που σαν να τον ξαναγνώρισε ο κόσμος που μάλλον δεν τον ήξερε», ενώ κλείνοντας δήλωσε ότι το πρότζεκτ με το Hotel Ερμού θα συνεχιστεί «είναι το στέκι μου, αυτό είναι must».