MEDIA

Τηλεθέαση: Οι νικητές στη βραδινή ζώνη της Δευτέρας – Ποιοι έκαναν μονοψήφια

Τηλεθέαση: Οι νικητές στη βραδινή ζώνη της Δευτέρας – Ποιοι έκαναν μονοψήφια
Unsplash

Για κάποιους ο Απρίλιος φέρνει πρωτιές, για όλους όμως χαμηλά ποσοστά

Σε τροχιά Πάσχα αρχίζουν να μπαίνουν τα κανάλια. Για κάποιους από τους σταθμούς η Ανάσταση έχει επέλθει με τις πρωτιές στην τηλεθέαση, για όλους όμως ο Γολγοθάς στην ανηφόρα… της τηλεθέασης είναι μεγάλος.

Χαρακτηριστικά, το βράδυ της Δευτέρας, «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA βρέθηκε να κάνει 20,8% στο σύνολο και 13% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Ναυάγιο» -που παίρνει το lead in- έκανε 19% στο σύνολο και 11,9%. Ο «Σασμός» του ALPHA κράτησε συντροφιά στο 13,6% του συνόλου και στο 11,7% του δυναμικού κοινού, με το σίριαλ να χάνει έδαφος αλλά να κρατά πλέον ένα σταθερό μερίδιο. Οι «Ψυχοκόρες», στον ΑΝΤ1, που μετακινήθηκαν στην καθημερινή αρένα μετά το τέλος της «Μάγισσας», έκαναν 13,8% στο σύνολο και 13,4% στο δυναμικό κοινό ενώ οι «Παγιδευμένοι» -που πήραν τη σκυτάλη- κέρδισαν το 8,7% στο σύνολο και το 7,7% στο δυναμικό κοινό. Ο «Σκαραβαίος», στον ALPHA, περιορίστηκε στο 7% και στο 6,4%, όπως και η «Παραλία» στην ΕΡΤ1 που σημείωσε 6,1% και 5,9% αντίστοιχα. Το «Κάνε ότι κοιμάσαι», επίσης της δημόσιας τηλεόρασης, δεν ξεπέρασε το 1,8% στο σύνολο και το 2,2% στο δυναμικό κοινό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα νούμερα των ριάλιτι σόου. Το «Survivor» έκανε 13,7% στο σύνολο και 11,6% στο δυναμικό κοινό και το «MasterChef» του STAR 12,1% και 17,6% αντίστοιχα. Ο διαγωνισμός μαγειρικής διανύει μία εξαιρετική χρονιά, λόγος για τον οποίο θα συνεχιστεί και του χρόνου!

Στη late night ζώνη, το «The 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 έκανε 11,6% στο σύνολο και 10,4% στο δυναμικό κοινό. Η «Μεγάλη εικόνα», στο MEGA, κέρδισε το 8,2% στο σύνολο και το 6,2% στους τηλεθεατές 18-54.