MEDIA

Λάκης Λαζόπουλος: Επιστρέφει το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»

Λάκης Λαζόπουλος: Επιστρέφει το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»

Λάκης Λαζόπουλος: Στο θεατρικό σανίδι επιστρέφει το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»

Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι με πρωταγωνιστή τον Λάκη Λαζόπουλο. Η σατιρική εκπομπή, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην ιδιωτική τηλεόραση επιστρέφει, στις 28 Μαΐου, στο Christmas Theater, στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, πανέτοιμη να διαγράψει έναν νέο κύκλο.

Μετά από 12 χρόνια συνεργασίας με τον Alpha, ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρέτησε το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» τον Ιούνιο του 2016, ενώ την άνοιξη του 2019 επανήλθε μέσα από τη συχνότητα του νεοσύστατου τότε ΟΡΕΝ, όπου προβλήθηκε για 3 μήνες χωρίς την αναμενόμενη απήχηση στους πίνακες της Nielsen.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιστροφή της δημοφιλούς σατιρικής του εκπομπής μέσα από το podcast που διατηρεί, αποκαλύπτοντας πως αυτή αναμένεται να γίνει από το θεατρικό σανίδι και όχι μέσα σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό, χωρίς να δώσει βέβαια περισσότερες λεπτομέρειες.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Τρίτης (23/4) ο Λάκης Λαζόπουλος προχώρησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην ανακοίνωση πως το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» κάνει την επιστροφή του την – καθιερωμένη του ημέρα – Τρίτη 28 Μαΐου 2024 στο Christmas Theater, 12 ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.