MEDIA

Survivor: Άλλη μία οικειοθελής αποχώρηση σόκαρε τους παίκτες - «Μπορεί να χρειαστεί χειρουργείο»

Survivor: Άλλη μία οικειοθελής αποχώρηση σόκαρε τους παίκτες - «Μπορεί να χρειαστεί χειρουργείο»

Ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor

Συνεχίζονται οι οικειοθελείς αποχωρήσεις στο Survivor, αφού μετά από τον Τζέιμς Καφετζή και τον Αλέξη Παππά ακολούθησε ο Σάββας Γκέντσογλου. Ο τραυματισμός του παίκτη στο χέρι δεν του επιτρέπει να συνεχίσει να μάχεται στα αγωνίσματα και έτσι πήρε την απόφαση να αφήσει το παιχνίδι.

Ο παίκτης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης έκανε αναφορά σε όσα έμαθε από αυτή την εμπειρία καθώς και το πόσο λάθος εικόνα είχε για τον Αλέξη Παππά και τον Τζέιμς Καφετζή πριν τους γνωρίσει.

«Έδωσα πολύ χρόνο στο χέρι μου και στον τραυματισμό. Δεν έγινε και η κατάσταση έχει γίνει και χειρότερη. Έχω έναν κομμένο σύνδεσμο, μπορεί να χρειαστεί και χειρουργείο», είπε μεταξύ άλλων ο Σάββας Γκέντσογλου στους συμπαίκτες του στο Survivor.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν οι Μπλέ κάνουν το 3-0 και στέλνουν για ακόμα μια ημέρα τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού.

Η Ασημίνα δεν μπορεί να ψηφιστεί ως τραυματίας και η Δαλάκα είναι το μόνο σίγουρο ότι δεν θα την ψηφίσουν αφού θέλουν να μείνουν οι καλοί παίκτες μέσα.

Έτσι οι Κόκκινοι θα στείλουν στον τάκο τον Χριστόφορο Ταξίδη, ο οποίος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση…