MEDIA

Survivor 2024 - Spoiler: Κλείδωσε! Η ομάδα που θα κερδίσει την 1η ασυλία και το πασχαλινό τραπέζι

Survivor 2024 - Spoiler: Κλείδωσε! Η ομάδα που θα κερδίσει την 1η ασυλία και το πασχαλινό τραπέζι

Ένα ακόμα συναρπαστικό επεισόδιο στο Survivor 2024

Ακόμη ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις και ανατροπές αναμένεται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, στο οποίο ξεκινάει μια καινούργια εβδομάδα... με πασχαλινά δώρα και το αγώνισμα της 1ης ασυλίας.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το βράδυ ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ένα μεγάλο έπαθλο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα και σκορπά χαμόγελα κάνοντας τα στομάχια των παικτών να γουργουρίζουν ευχάριστα. Αυτό δεν είναι άλλο από ένα υπέροχο και παραδοσιακό πασχαλινό τραπέζι που θα περιμένει την ομάδα που θα κερδίσει την 1η ασυλία. Κανείς δεν θέλει να χάσει τη γιορτή της πρωτεΐνης, λοιπόν και παρά τη δυνατή βροχή, όλοι βάζουν τα δυνατά τους για να πάρουν τη νίκη.

Ποια ομάδα θα κερδίσει την 1η ασυλία

Αυτήν την εβδομάδα, η μπλε ομάδα ήταν αυτή που είχε αγωνιστικά μεγάλο προβάδισμα για την πρώτη νίκη. Όμως όλα άλλαξαν μετά τον τραυματισμό της Αναστασίας Τσέρου όπως φαίνεται και στο trailer του σημερινού επεισοδίου που την οδηγεί τόσο στην αποχώρησή της τόσο από τον αγώνα, όσο και από το Survivor 2024.

Καθώς η Σταυρούλα αντιμετωπίζει ακόμη πρόβλημα με το πόδι της, είναι αμφίβολη η συνέχεια μέχρι τον 12ο πόντο, όμως όλα δείχνουν πως οι κόκκινοι θα φέρουν τη νίκη.