Οι αποδοκιμασίες και τα χαμηλά νούμερα... τσάκισαν τα νεύρα της Μανωλίδου

Τίποτα δεν πάει καλά τον τελευταίο καιρό στο άλλοτε λαμπερό ζευγάρι Μανωλίδου - Γεωργιάδη...
Οι αποδοκιμασίες και τα χαμηλά νούμερα... τσάκισαν τα νεύρα της Μανωλίδου
2'

Τίποτα δεν πάει καλά τον τελευταίο καιρό στο άλλοτε λαμπερό ζευγάρι Μανωλίδου - Γεωργιάδη, γεγονός που φαίνεται να έχει επηρεάσει τα νεύρα της πολυτάλαντης μουσικού, η οποία ξεσπά με τον δικό της τρόπο πίσω από τις κάμερες κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Τα νούμερα του καθημερινού της προγράμματος δεν τη δικαιώνουν και ο τηλεοπτικός σταθμός που νόμιζε ότι η Ευγενία είναι μια σίγουρη αξία όποια τηλεοπτική ώρα κι αν της εμπιστευτεί, έπεσε έξω. Διορία μάλιστα φαίνεται να της έδωσαν για να ανεβάσει την θεαματικότητα της.

Στο χθεσινό της πρόγραμμα με καλεσμένο τον Τρύφωνα Σαμαρά της βγήκε όλο το άγχος, αφού και επιθετική ήταν, και αγενής με τις τηλεφωνικές γραμμμές που έβγαζε στον αέρα και απότομα μίλησε στον Γιάννη Λάτσιο, προσπαθώντας να τον κατακρίνει για το 5άρι που έβαλε στον κομμωτή.

Άσε δε που γούρλωνε τα μάτια της κάθε φορά που πάσαρε τις διαφημίσεις λες και ήθελε να απειλήσει το κοινό μην τυχόν και αλλάξει κανάλι .

Όσο για το στημένο κούρεμα της στον αέρα από τον Τρύφωνα, όλοι κατάλαβαν ότι ήθελε να τσαλακώσει την εικόνα της μπας και την έβλεπε διαφορετικά ο κόσμος και κέρδιζε καμιά μονάδα παραπάνω, αλλά μάταια.

Πάντως οι τηλεθεατές δεν έπεσαν ούτε αυτή τη φορά θύματα της γλυκανάλατης παρουσίασης της και μάλλον το καταλάβαινε και ή ίδια αφού στα κενά για διαφημίσεις δεν ήξερε που να βρεθεί και που να σταθεί στο πλατό της εκπομπής.

Από την άλλη κουβαλάει βέβαια στο βάθος της σκέψης της και τις αποδοκιμασίες που έχει δεχθεί τον τελευταίο καιρό με το σύζυγό της σε κοινές τους εμφανίσεις και μάλλον έχει αρχίσει να πιστεύει ότι δεν απευθύνονταν μόνο στο πολιτικό πρόσωπο του ίδιου, αλλά και στον συνδιασμό των δύο τους.

Το αρνητικό αυτό κλίμα φαίνεται να την έχει επηρεάσει και γι αυτό αποφάσισε να μην είναι πια η γατούλα που μιλούσε χαμογελαστή και γεμάτη ευγενικά συναισθήματα΄, αλλά να γίνει η κίλερ -παρουσιάστρια που μπορεί αναπάσα στιγμή να ελέγχει στον αέρα και να τηλεφωνεί σε όποιον από την κριτική επιτροπή πιστεύει η ίδια ότι δεν έβαλε σωστή βαθμολογία…

Τώρα το αν αυτό είναι ένα κόνσεπτ που αποφάσισαν να ακολουθήσουν από κοινού Μανωλίδου και σταθμός μήπως άλλαξουν την τύχη της εκπομπής… θα φανεί στο χειροκρότημα….

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
13:45ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Λάρισα