Οι Ταινίες της Εβδομάδας

Πρεμιέρα στις αίθουσες κάνει αυτή την εβδομάδα ο Thor του Kenneth Branagh, με τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins...

Οι Ταινίες της Εβδομάδας
1'

Πρεμιέρα στις αίθουσες κάνει αυτή την εβδομάδα ο Thor του Kenneth Branagh, με τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins και Stellan Skarsgård στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η Catherine Hardwicke υπογράφει τη σκηνοθεσία της Κοκκινοσκουφίτσας με τους Amanda Seyfried, Gary Oldman και Lukas Haas ενώ ο Mark Romanek παρουσιάζει τη ρομαντική ταινία Μη Με Αφήσεις Ποτέ με τους Keira Knightley, Andrew Garfield, Sally Hawkins και Charlotte Rampling.

Ο Gael García Bernal πρωταγωνιστεί στην ταινία Ακόμη Και η Βροχή που εξελίσσεται στη Βολιβία ενώ ο κωνσταντινουπολίτης Seren Yüce δημιούργησε το δράμα Η Πλειοψηφία της Σιωπής.

Το ντεμπούτο του στις αίθουσες κάνει και το φιλμ του Peter Watkins Η Κομμούνα, παραγωγής 2000, που μας ταξιδεύει στο Παρίσι του 1870 και στην έκρυθμη πολιτική πραγματικότητα της περιόδου εκείνης, η κινεζική ταινία Chongoing Blues αλλά και το ελληνικό φιλμ του Νίκου Κορνήλιου Τρίτη.

πηγή: queen.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή