ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κωτσόβολος: Όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για το αναβαθμισμένο του κατάστημα στη Λεωφόρο Συγγρού

Κωτσόβολος: Όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για το αναβαθμισμένο του κατάστημα στη Λεωφόρο Συγγρού

Μπορεί η ανανέωση να ξεκίνησε από τον Κωτσόβολο αλλά μη ξεχνάτε, πως μαζί του θα ανανεωθείτε και εσείς.

Την περασμένη εβδομάδα, γυρνώντας σπίτι από τη δουλειά, ακολούθησα την καθιερωμένη ιεροτελεστία: Έβγαλα τον σκύλο βόλτα, μαγείρεψα και κάθισα αναπαυτικά στον καναπέ του σαλονιού, για να δω την αγαπημένη μου σειρά. Και καθώς περνούσε η ώρα, το βλέμμα μου έφυγε από την οθόνη της τηλεόρασης και άρχισα να κοιτάω με λεπτομέρεια τον χώρο γύρω μου. Λίγα λεπτά αργότερα, συνειδητοποίησα ότι χρειαζόταν μία ανανέωση.

Και καθώς αναρωτιόμουν, αν ευθύνονται οι ηλεκτρονικές συσκευές ή τα έπιπλα, ξαφνικά, το μάτι μου έπεσε ξανά στην τηλεόραση, την ώρα που «έπαιζε» μία διαφήμιση για τον Κωτσόβολο! Χωρίς να χάσω ούτε δευτερόλεπτο, μπήκα στο site της εταιρείας και άρχισα να αναζητάω τα προϊόντα, τα περισσότερα εκ των οποίων -για να μην πω όλα και φανώ υπερβολικός- θα έφερναν σίγουρα, έναν «αέρα» ανανέωσης στο σπίτι μου.

Και κάπου εκεί, ανάμεσα σε τηλεοράσεις και καναπέδες, διαβάζω ότι στο κατάστημα Κωτσόβολος, στη Λεωφόρο Συγγρού, στη Νέα Σμύρνη, έγινε η πιο μεγάλη και εντυπωσιακή ανακαίνιση. Όπως φαντάζεσαι, η απόφαση είχε ήδη ληφθεί! Την επόμενη κιόλας ημέρα, αμέσως μετά τη δουλειά, το πρόγραμμα είχε βόλτα στο αναβαθμισμένο κατάστημα Κωτσόβολος, επί της Λεωφόρου Συγγρού 257-259. Διότι, γνώριζα ήδη ότι εκεί, με περίμενε ένας κόσμος γεμάτος, όχι μόνο με χιλιάδες προϊόντα για το σπίτι και κορυφαίες προσφορές, αλλά και με ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες. Όλα όσα χρειαζόμουν δηλαδή!

Η εμπειρία μου στο αναβαθμισμένο κατάστημα Κωτσόβολος

Φυσικά, τηρώ «κατά γράμμα» την υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου και αμέσως μετά τη δουλειά, επισκέπτομαι το ανακαινισμένο κατάστημα Κωτσόβολος, μιας και είμαι πιο έτοιμος από ποτέ να φέρω την αλλαγή στο διαμέρισμά μου. Ευτυχώς, λίγη ώρα αργότερα και χωρίς να ταλαιπωρηθώ καθόλου -αφού δεν χρειάστηκε καν να ψάξω parking μιας και το κατάστημα διαθέτει δωρεάν- ήμουν εκεί, έτοιμος να ανακαλύψω έναν καινούργιο κόσμο αμέτρητων επιλογών. Μάλιστα, από την πρώτη κιόλας στιγμή ενθουσιάστηκα ευχάριστα, διότι το νέο κατάστημα είναι προσβάσιμο σε ΑμεΑ, ενώ συγχρόνως διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα σημεία ανακύκλωσης, το οποίο είναι μάλιστα και διαδραστικό, υπενθυμίζοντάς μας πόσο σημαντική είναι η ανακύκλωση για τη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Αμέσως μετά, μπαίνω μέσα στον μεγάλο αυτόν χώρο και καταλαβαίνω ότι όλα όσα χρειάζομαι, βρίσκονται εκεί: Από χιλιάδες προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας για το σπίτι και ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες, μέχρι οικιακές συσκευές, ηχοσυστήματα, home cinema, έπιπλα γραφείου, είδη gaming, υπολογιστές και μία ολοκληρωμένη εμπειρία Apple. Αυτά και άλλα τόσα είχαν τοποθετηθεί κατά μήκος του καταστήματος και κάτι μέσα μου, μου έλεγε ότι η ανανέωση του σπιτιού μου, είναι υπόθεση λίγων ωρών. Γιατί στο κατάστημα της Κωτσόβολος στη Λεωφόρο Συγγρού, όλα είναι Σπίτι & Τεχνολογία.

Χωρίς να χάσω πολύτιμο χρόνο, απευθύνομαι στους ειδικούς και πιστέψτε με, η εξυπηρέτηση που δέχθηκα από τους υπαλλήλους του καταστήματος, ήταν από τις καλύτερες που έχω λάβει ποτέ. Έτσι, πολύ εύκολα κατέληξα στα προϊόντα που ήθελα να αγοράσω, ωστόσο -όπως ήταν λογικό και επόμενο- συνέχισα την εξερεύνησή μου στο κατάστημα, διότι τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται.

Οι εμπειρίες που με έβαλαν σε μία Νέα Εποχή

Πηγαίνοντας από όροφο σε όροφο, είδα ότι υπάρχει και Gamimg Area, όπου μπορεί κάποιος να παίξει τα αγαπημένα του παιχνίδια αλλά και Service point με υπηρεσία Fix&Go, όπου εξειδικευμένοι τεχνικοί επιδιορθώνουν smartphone, tablet και φορητούς υπολογιστές σε μόλις μία ώρα . Ναι -εντελώς τυχαία- το κινητό εκείνες τις μέρες δεν λειτουργούσε τόσο καλά και ευτυχώς μου το έφτιαξαν. Ήταν καρμικό!

Νομίζετε, ότι κάπως έτσι, ολοκληρώθηκε η περιήγησή μου στον Κωτσόβολο; Γράψτε λάθος, αφού με περίμενε μία ακόμη έκπληξη και συγκεκριμένα, το opening party του καταστήματος με αφορμή την ανακαίνισή του, με παιχνίδι «Κρυμμένου Θησαυρού», γευστικές δοκιμές, barbering & styling event, DJ, και παρουσιαστές την Κατερίνα Ζαρίφη και τη Μαντώ Γαστεράτου, Meet n’ Play gaming event, live radio links και πολλές άλλες εκπλήξεις, με αποτέλεσμα η μουσική και το εορταστικό κλίμα να με κάνουν να ξεχάσω πόση ώρα ήμουν εκεί.

Αναρωτιέστε, πότε συνειδητοποίησα ότι η ώρα είναι περασμένη; Μα φυσικά, τη στιγμή που κατευθυνόμουν προς το ταμείο, όταν θυμήθηκα ότι ο χρόνος με πιέζει, μιας και είχα προγραμματίσει οικογενειακό δείπνο με όλη την οικογένεια. Ωστόσο, δεν χρειάστηκε να πανικοβληθώ ούτε λεπτό πως θα καθυστερήσω, και αυτό γιατί λίγα μέτρα μακριά, υπήρχαν express ταμεία για γρήγορη εξυπηρέτηση και μηδενική αναμονή! Έτσι, σε ελάχιστα λεπτά είχα πληρώσει και παραλάβει τα προϊόντα που αγόρασα!

Μπορεί η ανανέωση να ξεκίνησε από τον Κωτσόβολο αλλά μη ξεχνάτε, πως μαζί του θα ανανεωθείτε και εσείς. Αρκεί φυσικά, να ανακαλύψετε την τεράστια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει, όπου σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει και το καινοτόμο design, απογειώνουν την αγοραστική εμπειρία!

Δείτε τα highlights από το τριήμερο opening party του αναβαθμισμένου καταστήματος Κωτσόβολος στη Λεωφόρο Συγγρού, κάνοντας κλικ εδώ: