ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γιατί έχει ήλιο, έχει Πλωμάρι

Γιατί έχει ήλιο, έχει Πλωμάρι

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου γιορτάζει τα 130 χρόνια του με μια καμπάνια-ωδή στον ήλιο, καθώς και στα συναισθήματα και τις αξίες που γεννά.

 

Ο ήλιος είναι πάντα εκεί για να εξηγήσει το γιατί. Να επουλώσει πληγές. Να αποκαλύψει μυστικά και να συνεχίσει παραδόσεις. Να χαρίσει ανεμελιά. Να δώσει συνέχεια στη ζωή και να δώσει αφορμές για συνάντηση. Είναι πάντα η απάντηση, η ανεμελιά και η ελπίδα. Γιατί; Γιατί έχει ήλιο, Έχει Πλωμάρι.

Φέτος, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου γιορτάζει τα 130 χρόνια του με μια καμπάνια-ωδή στον ήλιο, καθώς και στα συναισθήματα και τις αξίες που γεννά.

Η νέα καμπάνια, είναι ένα «ποίημα» που αποτυπώνει όλα όσα νιώθουμε όταν απολαμβάνουμε Ούζο Πλωμαρίου και τον λαμπερό ελληνικό ήλιο, έννοιες που πλέον είναι ταυτόσημες. Το Ούζο Πλωμαρίου, που με τη μοναδική του γεύση αιχμαλωτίζει σ’ ένα ποτήρι όλο το άρωμα του καλοκαιριού, είναι ένα κολλάζ αναμνήσεων, ηλιόλουστων ημερών που έχουμε ζήσει, αναμνήσεις που θέλουμε να δημιουργήσουμε και πάλι αυτό το καλοκαίρι.

Απολαύστε το βίντεο εδώ:

Την νέα καμπάνια έχει επιμεληθεί η Solidhavas, σε σκηνοθετική ματιά του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου και παραγωγή της Avion Films.