Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καπερνάρος: Αν δεν συνεργαστούν ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ πάλι όχι θα ψηφίσω

Newsbomb

Την πρόθεση να ψηφίσει «όχι» και στις δύο επόμενες ψηφοφορίες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας αν δεν υπάρξει συναίνεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Βασίλης Καπερνάρος.

«Η κυβέρνηση προκαλεί εκλογές, με τον τρόπο που αποφασίστηκε η διαδικασία της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, είπε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο ανεξάρτητος βουλευτής, δικαιολογώντας την αρνητική του ψήφο στην πρώτη ψηφοφορία, την οποία πρόκειται να επαναλάβει και στις δύο επόμενες.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Καπερνάρος σημείωσε ότι ο λόγος που λειτουργεί αρνητικά προς την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είναι «η πρακτική των δύο κομμάτων» και προέταξε την ανάγκη της μεταξύ τους συνεργασίας.

«Αν δεν υπάρξει συναινετική πρόταση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, θα ψηφίσω ‘όχι’ και στους επόμενους δύο γύρους» είπε και έκανε λόγο για «ανευθυνότητα».

«Δεν πρέπει να επικρατήσει η ανευθυνότητα σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές» είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι «αν δεν πάρουν μαζί τους ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ τι να τους κάνουν τους ανεξάρτητους βουλευτές;».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών το παρουσίασε ως πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές αφού «δεν είναι δυνατόν να υπάρξει κυβέρνηση την επομένη των εκλογών» επομένως θα χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr