ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξύλο στη Βουλή ανάμεσα σε Κωνσταντίνο Φλώρο και Βασίλη Γραμμένο

Ξύλο στη Βουλή ανάμεσα σε Κωνσταντίνο Φλώρο και Βασίλη Γραμμένο
EUROKINISSI.

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα (24/04) στη Βουλή, με τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνο Φλώρο, να γρονθοκοπεί τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Ένα πρωτοφανές συμβάν –για τα ελληνικά πολιτικά δρώμενα– εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι της 24ης Απριλίου στην Ολομέλεια της Βουλής, αφού ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Ο κ. Γραμμένος οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής και τού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ, ο Κωνσταντίνος Φλώρος απομακρύνθηκε από τη φρουρά της Βουλής και δεν συνελήφθη.

Καρέ – καρέ η στιγμή της επίθεσης:

Οι χυδαίες εκφράσεις που αντάλλαξαν οι δύο βουλευτές

Κωνσταντίνος Φλώρος: «Αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές».

Βασίλης Γραμμένος: «Βούλωσέ το εσύ, σκουπίδι».

Κωνσταντίνος Φλώρος: «Άντε γ…».

Βασίλης Γραμμένος: «Γ… τη μάνα σου, εσένα τη μανούλα σου θα τη γ… θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα. Θα το θυμάσαι, παλιόπ…».

Αμέσως μετά τον «εκρηκτικό» διάλογο, οι δύο βουλευτές βγήκαν έξω από την αίθουσα και τότε, ο Κωνσταντίνος Φλώρος έπιασε τον Βασίλη Γραμμένο από τον λαιμό και τον έριξε κάτω.

Αποβάλλεται ο Κωνσταντίνος Φλώρος από τη Βουλή – Αίτημα για άρση ασυλίας

Άμεση ήταν η αντίδραση του Προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, μετά το θλιβερό συμβάν. Συγκεκριμένα, αποφασίσθηκε αποπομπή δεκαπέντε ημερών για τον Κωνσταντίνο Φλώρο από τις εργασίες της Ολομέλειας.

Ο κ. Τασούλας ανέφερε πως αυτή η ποινή είναι «χάδι», αλλά προσέθεσε –δικαιολογώντας την– πως αυτό προβλέπεται από τον κανονισμό. Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών θα παραπεμφθεί και στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ενώ, θα ζητηθεί και η άρση ασυλίας του, ώστε να αντιμετωπίσει τις ποινικές συνέπειες της πράξης του.

Σχετικές ειδήσεις