ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης για ευρωεκλογές: «Είμαστε μέσα στη μάχη»

Σπίρτζης για ευρωεκλογές: «Είμαστε μέσα στη μάχη»

Ο Χρήστος Σπίρτζης μίλησε για τους Σπαρτιάτες και τις ευρωεκλογές 

Στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την κατάθεση υπομνήματος στον Άρειο Πάγο για τους Σπαρτιάτες αναφέρθηκε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στο Attica TV και κρατώντας αποστάσεις από τη στάση της Κουμουνδούρου.

Όπως ανέφερε ο Χρήστος Σπίρτζης «απέτυχε ο νόμος, γιατί δεν μπλοκαρίστηκαν όταν έπρεπε και είναι μέσα στο κοινοβούλιο και ζούμε όλα αυτά τα ευτράπελα, τα ντροπιαστικά για όλους τους δημοκράτες, για τους Έλληνες πολίτες που ζήσαμε». «Και επειδή δεν κρύβω τα λόγια μου νομίζω ότι ή συνειδητά ένα κόμμα, επειδή δεν πιστεύει σε αυτόν τον νόμο, δεν καταθέτει ένσταση, ή αν θέλει να καταθέσει, δείχνει ότι οργανωτικά τουλάχιστον δεν έχει μια συγκροτημένη λειτουργία, έτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός, προσθέτοντας πως «για το κόμμα μου μιλάω».

Για το εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με ένα κεντρικό πολιτικό αφήγημα, ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε: «Αυτά είναι ζητήματα που θα τα συζητήσουμε, όταν και όποτε συνεδριάζουν τα αρμόδια όργανα του κόμματός μας, δηλαδή η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα είμαστε μέσα στην μάχη». «Θεωρώ ότι η αναμέτρηση των Ευρωεκλογών δεν έχει πάρει τα χαρακτηριστικά που όφειλε να έχει πάρει και αυτό δεν είναι ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑμόνο, είναι και του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή δεν συζητάμε πολιτικά για τις Ευρωεκλογές, για τις πολιτικές επιπτώσεις, αν θέλετε, που έχει η συντηρητική πολιτική και οι συντηρητικές δυνάμεις μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση», πρόσθεσε.