Πάνος Καμμένος: Η τρόικα χτυπά τις παραδοσιακές αξίες των Ελλήνων!

Τα βέλη του έστρεψε για ακόμη μία φορά κατά των Τροϊκανών, ο Πάνος Καμμένος ενώ δεν δίστασε να ομολογήσει πως θεωρεί τον εαυτό του ηθικό αυτουργό για τα επεισόδια στην ΔΕΘ...

Πάνος Καμμένος: Η τρόικα χτυπά τις παραδοσιακές αξίες των Ελλήνων!
1'

«Θέλουν να σταματήσει ο ελληνικός λαός να διαμαρτύρεται και να διαδηλώνει». Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στον Γιώργο Αυτιά.

«Η τρόικα χτυπά στην παράδοση των Ελλήνων. Η παγκοσμιοποίηση επιβάλλει να μην έχουμε ούτε παιδεία, ούτε αξίες, ούτε παράδοση, ούτε γνώση, ούτε αρχές», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.

«Αποδέχομαι την κατηγορία του ηθικού αυτουργού στα επεισόδια της ΔΕΘ. Ήταν διαδήλωση για δικαιώματα που καταπατώνται. Η γερμανική πρεσβεία έχει γίνει κοινωνός της εξαθλίωσης και της ομοσπονδοποίησης του ελληνικού κράτους», συμπληρώνει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή την απολογία των συλληφθέντων ενώπιον του Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

Παρά τα επεισόδια των διαδηλωτών, ο Πάνος Καμμένος δεν κατηγορεί την Αστυνομία: «Οι Αστυνομικοί δε φταίνε σε τίποτα. Στηρίζω την Αστυνομία, αλλά δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν μέσα κατά διαδηλωτών. Οι κατακτητές της χώρας στρέφονται και κατά των ένστολων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο μισθός του αρχηγού ΓΕΕΘΑ».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή