Μιχελάκης: Κλείνει η ψαλίδα με το ΠΑΣΟΚ

«Σκορποχώρι» χαρακτήρισε, για μια ακόμη φορά, την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ...

2'

«Έχω απαντήσει, δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο», η λακωνική τοποθέτηση Μιχελάκη στις σημερινές «βολίδες» του πρώην υπουργού Γιάννη Βαρβιτσιώτη, καθώς και του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργου Κοντογιάννη, σχετικά με τη νυν ηγετική ομάδα, με αφορμή τη στάση της για την απογραφή του 2004. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και για το θέμα Καραμανλή. Ερωτώμενος συγκεκριμένα αν υπάρχει σχέδιο της ηγετικής ομάδας της ΝΔ για την αποδόμηση του έργου του τέως πρωθυπουργού αρκέστηκε να δηλώσει «Κανένα σχόλιο. Για εμάς έχει κλείσει το θέμα».

Σκορποχώρι η Κυβέρνηση

«Σκορποχώρι» χαρακτήρισε, για μια ακόμη φορά, την κυβέρνηση με αφορμή το θέμα των αυθαιρέτων και πρόσθεσε πως «Δεν ξέρουν καν τι υπογράφουν αυτοί οι άνθρωποι. Η κ. Μπιρμπίλη όταν υπέγραψε τον προϋπολογισμό δεν ήξερε από πού θα έβγαιναν αυτά τα 400 ή 300 εκατ. ευρώ;», σημειώνοντας πως υπάρχει στον προϋπολογισμό σχετικός κωδικός

Για Ρακιντζή

Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του γενικού επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης κ. Ρακιντζή ότι σημασία δεν έχει πως διαχειρίστηκε τα χρήματα που πήρε η συνδικαλιστική οργάνωση ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αλλά παράνομο είναι ότι τα πήρε, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ παρέπεμψε σε δήλωση του αρμόδιου τομεάρχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σταύρου Καλαφάτη.

«Φαίνεται ουσιαστικά η αποτυχία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης», δήλωσε ο κ. Μιχελάκης ερωτηθείς για το ύψος των spreads των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου.

Για τη δημοσκόπηση στα "Επίκαιρα"

«Η ψαλίδα κλείνει. Έχει φτάσει στη μία μονάδα», δήλωσε ο Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στη δημοσκόπηση της VPRC επισημαίνοντας παράλληλα ότι στόχος της ΝΔ είναι να πείσει τους αναποφάσιστους ότι έχει το πρόγραμμα για να βγει η χώρα από την κρίση. Χαρακτήρισε μάλιτα σημαντικό βήμα το «Ζάππειο 2», όπου η πρόταση της ΝΔ θα εκτιμηθεί από τον κόσμο.

«Υπάρχει ελπίδα και διέξοδος. Η κυβέρνηση δημιουργεί αίσθημα ασφυξίας, δημιουργεί εθνική κατάθλιψη», συμπλήρωσε ενώ σε ερώτηση αν η ΝΔ θα ζητήσει πρόωρες εκλογές σημείωσε: «έχουμε τοποθετηθεί, δεν έχω να σας πω τίποτα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή