Μαίνεται ο εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ με αιχμή Άκη-ΣΔΟΕ

Σε νέα φάση περνάει ο εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ μεταξύ Γιώργου Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελου Βενιζέλου...

Σε νέα φάση περνάει ο εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ μεταξύ Γιώργου Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελου Βενιζέλου, αυτή τη φορά με αιχμή το ΣΔΟΕ και την έλλειψη αποδείξεων για τον Άκη Τσαχατζόπουλο και την υπόθεση των υποβρυχίων.

Σε πολύ υψηλούς τόνους ο κ. Βενιζέλος βάλθηκε από το βήμα της Βουλής εναντίον του ΣΔΟΕ, υπεύθυνος του οποίου ήταν επί ο Γιάννης Καπελέρης, νυν στενός συνεργάτης του υπουργού Οικονομικών, υπογραμμίζοντας ότι δουλειά του Σώματος δεν είναι μόνο να κλείνει νυχτερινά κέντρα, βάζοντας κορδέλες.

Στις αιτιάσεις του ΣΔΟΕ ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας άργησε να δώσει τα σχετικά έγγραφα, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι ο ίδιος έδωσε την εντολή, αλλά το ΣΔΟΕ ποτέ δεν ζήτησε τη συνδρομή του Υπουργείου.

«Λυπάμαι για το επίπεδο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος δήλωσε ότι θα ζητήσει από τον Υπουργό Οικονομικών να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα.

Ο κ. Βενιζέλος επιτέθηκε και στον βουλευτή της ΝΔ κ. Αργύρη Ντινόπουλο, ο οποίος διάβασε τα πρακτικά, κάτι που απαγορεύεται, αφού η διαδικασία έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Διαβάστε επίσης: ΣΔΟΕ: Δεν υπάρχουν αποδείξεις για τον Άκη

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή