Παπανδρέου: Αισιόδοξος χωρίς… αιτία

Με αισιοδοξία , η οποία δεν επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία, έκλεισε τη...

Με αισιοδοξία , η οποία δεν επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία, έκλεισε τη δευτερολογία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, λέγοντας: «υπάρχει ελπίδα».

Η φράση του κ. Παπανδρέου αφορούσε τη δυνατότητα της χώρας για έξοδό της από τη σημερινή δύσκολη κατάσταση.

Ο πρωθυπουργός θέλησε να αιτιολογήσει το αισιόδοξο πνεύμα του , υποστηρίζοντας ότι το χρέος γίνεται διαχειρίσιμο, το έλλειμμα μειώνεται, η ανάπτυξη, έστω και δειλά, έχει κάνει την εμφάνισή της, οι εξαγωγές αυξάνονται κλπ.

Επειδή, προφανώς κατάλαβε ούτε ακούστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος, χωρίς αυτή του η διάθεση να στηρίζεται σε πραγματικά δεδομένα, βιάστηκε να δικαιολογηθεί λέγοντας:

« Δεν εξωραΐζουμε τα πράγματα. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες, αλλά το ΠΑΣΟΚ, πρέπει να ξαναδώσει μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας, προκειμένου αυτή η ελπίδα να φθάσει στον ελληνικό λαό». .

Σχόλια

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή