Συνάντηση «Πράσινων» με τους εργαζόμενους στην ΕΥΑΘ

Το Σωματείο εργαζομένων της Ε.Υ.Α.Θ. επισκέφθηκε αντιπροσωπεία μελών...
1'

Το Σωματείο εργαζομένων της Ε.Υ.Α.Θ. επισκέφθηκε αντιπροσωπεία μελών της γραμματείας της Πολιτικής Κίνησης των Οικολόγων Πράσινων Θεσσαλονίκης και συζήτησε μαζί τους το θέμα της επικείμενης ιδιωτικοποίησης της εταιρίας.

Τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης και παρουσιάστηκαν οι θέσεις των Οικολόγων Πράσινων, οι οποίοι εξέφρασαν τη διαφωνία τους απέναντι στην ιδιωτικοποίηση της εταιρείας.

Τα μέλη της γραμματείας της Πολιτικής Κίνησης των Οικολόγων Πράσινων εξέφρασαν συμπαράσταση στους αγώνες των εργαζομένων και σημείωσαν ότι το νερό αποτελεί κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να ενταχθεί στην λογική του κέρδους των αγορών εις βάρος του συμφέροντος των πολιτών.

Τέλος εξετάστηκε η πιθανή διοργάνωση κοινών δράσεων για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού ενάντια στην λογική αποκρατικοποίησης της ΕΥΑΘ. Οι Οικολόγοι Πράσινοι Θεσσαλονίκης δεσμεύτηκαν για την ενημέρωση Ευρωπαϊκών πολιτικών οργάνων μέσω του ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλη Τρεμόπουλου με στόχο την άμεση διακοπή των διαδικασιών ιδιωτικοποίησης της εταιρίας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή