Γ. Μιχελάκης: Καταδικαστέα η αστυνομική βία

«Τα χθεσινά επεισόδια στο Κέντρο της Αθήνας καταδεικνύουν την απουσία συγκροτημένου σχεδίου...

Γ. Μιχελάκης: Καταδικαστέα η αστυνομική βία

«Τα χθεσινά επεισόδια στο Κέντρο της Αθήνας καταδεικνύουν την απουσία συγκροτημένου σχεδίου. Βαριά είναι η ευθύνη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που με την πολιτική του έχει πλήξει το κύρος και την αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας», τόνισε ο Γιάννης Μιχελάκης, χαρακτηρίζοντας καταδικαστέα τα περιστατικά βίας, που σημειώθηκαν χθες από μεμονωμένους –όπως σημείωσε- άνδρες των ΜΑΤ σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, αλλά και εκπροσώπων του ελληνικού και ξένου Τύπου.

Για «αλληλοδιαψεύσεις» Υπουργών

«Η κυβέρνηση, στην απέλπιδα προσπάθειά της, να μας διαψεύσει, διαψεύδει τελικά τους υπουργούς της. Και λίγο αργότερα διαψεύδεται από αυτούς», ανέφερε ο κος Μιχελάκης, επικαλούμενος σημερινές δηλώσεις του υφυπουργού κου Κουτσούκου που όπως επισημαίνει, επιβεβαίωσε τα όσα έλεγε ο κ. Κουτρουμάνης, επαναλαμβάνοντας ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται την περαιτέρω μείωση των κατώτατων μισθών.

«Σχεδόν ταυτόχρονα ο κ. Τόλκας στην προσπάθεια του να μας διαψεύσει, διέψευδε τον κ. Κουτρουμάνη και τον κ. Κουτσούκο, λέγοντας ότι ο θεσμός της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας δεν αποτελεί για εμάς αντικείμενο διαπραγμάτευσης με την Τρόικα», παρατηρεί ο ‘γαλάζιος’ εκπρόσωπος, διερωτώμενος ποιον πρέπει να πιστέψουμε.

«Ποιοι από τους υπουργούς ψεύδονται, ποίοι λένε την αλήθεια; Και, τέλος, σε ποιον απευθυνόταν ο κ. Παπανδρέου, όταν έλεγε πως «δεν θα γίνουμε Ινδία;», διερωτάται ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά.

Για επιστολές σε Τρόικα

«Η κυβέρνηση, διαβεβαίωνε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα τις επιστολές Παπανδρέου και Βενιζέλου στην Τρόικα. Πέρασε από τότε σχεδόν μια εβδομάδα και η κυβέρνηση τηρεί … ‘‘σιγή ασυρμάτου’’», διαπιστώνει, δια του εκπροσώπου της η ΝΔ, ρωτώντας αν τελικά αυτές οι επιστολές θα δοθούν στη δημοσιότητα.

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή