Κάννες 2011: τα highlights!

Το φετινό Φεστιβάλ Καννών διατηρεί τη λάμψη και τη χλιδή που μας έχει πάντα συνηθίσει...

Κάννες 2011: τα highlights!
1'

Το φετινό Φεστιβάλ Καννών διατηρεί τη λάμψη και τη χλιδή που μας έχει πάντα συνηθίσει. Από όλες τις προβολές που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκειά του (11-22/5) ξεχωρίσαμε τις παρακάτω ταινίες. Ανάψτε φώτα και στρώστε το κόκκινο χαλί!

Midnight in Paris
Ο «νέος» Woody Allen ανοίγει την αυλαία με όλα τα βλέμματα στραμμένα στην πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση της κυρίας Carla Bruni, η οποία όπως ανακοινώθηκε είναι και έγκυος στο παιδί του Γάλλου πρωθυπουργού. Μια ταινία με έντονο το άρωμα του Παρισιού και τους γνωστούς ψυχωτικούς διαλόγους που έχουμε συνηθίσει.

Melancholia
Ο Δανός Lars Von Trier στοιχηματίζει με ένα δράμα στο γνωστό σκοτεινό του ύφος και πρωταγωνιστές τους Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg και Kiefer Sutherland. Καστ διεθνούς βεληνεκούς διατηρώντας πάντα την εναλλακτική και αινιγματική του ταυτότητα.

Οι Πειρατές της Καραϊβικής
Η τέταρτη περιπέτεια του πολυαναμενόμενου blockbuster είναι ένα από τα φιλμ που θα παιχτούν εκτός συναγωνισμού στη φετινή διοργάνωση του φεστιβάλ των Καννών. Οι παρουσίες των εντυπωσιακών Penelope Cruz και Johnny Depp πρόκειται να κλέψουν την παράσταση!

The skin Ι live in
Ο αγαπημένος του φεστιβάλ Pedro Almodovar δίνει ξανά ραντεβού στις Κάννες συνοδευόμενος από τον παλιό γνώριμο και αιώνιο λατίνο εραστή Antonio Banderas. Ο Almodovar εκπροσωπεί επάξια τον Ισπανικό κινηματογράφο και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φύγει με βραβεία.

Πηγή: Queen.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή