Ο Ν. Πορτοκάλογλου στην Επίδαυρο

Όσοι βρεθούν στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου την 1 και στις 2 Ιουλίου θα έχουν τη δυνατότητα...

Ο Ν. Πορτοκάλογλου στην Επίδαυρο

Όσοι βρεθούν στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου την 1 και στις 2 Ιουλίου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη μεταφορά της επιτυχημένης παράστασης «Ζωντανό Ρεμίξ», που απόλαυσε το κοινό τον χειμώνα από το Νίκο Πορτοκάλογλου.

Η εμπλουτισμένη με καινούρια στοιχεία παράσταση, όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Πορτοκάλογλου, είναι μία καινούργια ματιά στα τραγούδια και το παλιό του υλικό. «Τα τραγούδια έχουν διασκευαστεί με έναν λιτό ακουστικό ήχο, δίνοντάς τους την απόλυτη πρωταρχική τους μορφή».

Οι τρεις μουσικοί που συνοδεύουν τον μουσικό συνθέτουν μία «μπάντα δωματίου», που εναρμονίζεται απόλυτα με τον χώρο του θεάτρου.

Η πρόταση για την εμφάνισή του στο Φεστιβάλ, όπως αναφέρει ο ίδιος, προέκυψε πολύ αυθόρμητα, καθώς ο ίδιος πίστευε πως η συγκεκριμένη παράσταση με το λιτό της ακουστικό σχήμα, θα ταίριαζε τέλεια στον χώρο του μικρού θεάτρου της Αρχαίας Επιδαύρου: «Πρόκειται για έναν πολύ ατμοσφαιρικό χώρο με ιδιαίτερη φόρτιση» εξηγεί.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινουν από 10(φοιτητικό) έως 30 ευρώ, ενώ οι συναυλίες θα αρχίσουν στις 21:30.

Σχόλια

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή