ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Έφτιαξαν... συνεργείο υπερωριακής απασχόλησης για να «βολέψουν» τη γυναίκα του σκηνοθέτη του Τσίπρα!

Έφτιαξαν... συνεργείο υπερωριακής απασχόλησης για να «βολέψουν» τη γυναίκα του σκηνοθέτη του Τσίπρα!

Ντου από παντού στο δημόσιο! Οι άνθρωποι στο Μαξίμου έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε όριο «βολέματος» - Με ειδική υπουργική απόφαση βάζουν στο υπουργείο Ναυτιλίαςτη γυναίκα του σκηνοθέτη του Τσίπρα, αλλά και το... (χωρίς πτυχίο!) αμόρε τηςΡάνια Σβίγκου.

Οι τύποι είναι πραγματικά απίστευτοι!

Μέχρι σήμερα ξέραμε για συνεργείο αυτοκίνητων, συνεργείο καθαρισμού κλπ.

Για να βολέψουν τα δικά τους παιδιά οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. δημιουργούν και συνεργεία υπερωριακής απασχόλησης!!!

Αυτό έκανε ο κ. Δρίτσας στο πολύπαθο Υπουργείο Ναυτιλίας ώστε να βολέψει πέντε δικούς του, μεταξύ των οποίων η σύζυγος του... προσωπικού σκηνοθέτη του Τσίπρα, Μανόλη Παπανικήτα, αλλά και ο σύντροφος της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, Χρήστος Φωτιάδης, ο οποίος μάλιστα είναι ακόμα φοιτητής σε ΤΕΙ!

DRITSAS 1

Η Αθηνά Μαράκη και ο Χρήστος Φωτιάδης είναι όπως θα διαπιστώσετε από το ΦΕΚ, δύο εκ των πέντε προνομιούχων που θα πληρώνονται ως μέλοι του... συνεργείου υπερωριακής απασχόλησης στο Υπουργείο του Δρίτσα!

DRITSAS 2

Προφανώς το υπάρχον προσωπικό δεν φτάνει στον Δρίτσα, όπως και οι ώρες φυσικά που δουλεύουν οι... απλοί υπάλληλοι, οπότε σκάρωσε ένα συνεργειάκι που θα δουλεύει υπερωρίες και θα πληρώνεται όπως... πρέπει!

Και κάπως έτσι φαίνεται πως ακόμα και οι… ηθικοί της Αριστεράς αδυνατούν να αντισταθούν στα προκλητικά «προνόμια» της εξουσίας...

Ο κ. Τσίπρας με τον προσωπικό του σκηνοθέτη σε παλιότερη φωτογραφία

manolis papanikitas

Για την ακρίβεια θα τους πληρώνεις εσύ Έλληνα από την τσέπη σου για να κάνουν παρέα στον Υπουργό τα απογεύματα!

Σχετικές ειδήσεις