ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθέωση για Σλούκα και Παπαπέτρου - «Ποιος; Εσύ!»

Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθέωση για Σλούκα και Παπαπέτρου - «Ποιος; Εσύ!»

Βίντεο από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού AKTOR.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντέδρασε μετά το σοκ της πρεμιέρας και το 0-1 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στα playoffs της EuroLeague και με εντυπωσιακή εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας με 29 πόντους, έφτασε στη νίκη με 95-79 και την ισοφάριση της σειράς.

Παίκτης κλειδί για να έρθει το 1-1, πριν πάει το Τριφύλλι στο Βελιγράδι για δύο παιχνίδια τη Μ. Τρίτη (30/4, 20:00) και τη Μ. Πέμπτη (2/5, 21:45), ήταν φυσικά και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο Έλληνας φόργουορντ «εξαφάνισε» από το παρκέ τον Μπόνζι Κόλσον, τον παίκτη που πλήγωσε περισσότερο από όλους τον Παναθηναϊκό στο Game 1 και ταυτόχρονα έβαλε 4 τρίποντα στην επίθεση (συνολικά 15 πόντους), το ένα πιο σημαντικό από το άλλο.

Όπως ήταν λογικό Σλούκας και Παπαπέτρου μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της αναμέτρησης και αποθεώθηκαν με το κλασικό «Ποιος; Εσύ!» μόλις έκαναν την εμφάνισή τους.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Παραμιλά η Ευρώπη με το ΟΑΚΑ

Βέβαια, καταλυτική για μια ακόμα φορά ήταν και η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν σχεδόν 20.000 οπαδοί της ομάδας, που γέμισαν το ΟΑΚΑ και δημιούργησαν μια «κολασμένη» ατμόσφαιρα για τους Ισραηλινούς.

Εντυπωσιάζοντας όχι μόνο παίκτες και αντιπάλους, αλλά και ανθρώπους από όλη την Ευρώπη. Ο σχολιαστής αγώνων της Euroleague και της FIBA, Τιμ Λονγκ, βρέθηκε στο γήπεδο και όχι μόνο ενθουσιάστηκε, αλλά αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

«Ειλικρινά δεν έχω ξαναβιώσει ατμόσφαιρα σαν αυτή του ΟΑΚΑ στη ζωή μου. Η τηλεόραση και η εικόνα γενικότερα δεν μπορεί να αποτυπώσει το τι ακριβώς γινόταν. Ελπίζω απλά να ακουγόμουν καλά στη μετάδοση. Έτρεμα από αδρεναλίνη και είχα πόνους στα αυτιά, καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσης. Το λάτρεψα. Σε ευχαριστώ Παναθηναϊκέ και Θύρα 13» έγραψε στο «Χ».

Σχετικές ειδήσεις