ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ελπίδες για Προολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό των Μπακς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ελπίδες για Προολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό των Μπακς
Eurokinissi

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυξημένες είναι πλέον οι πιθανότητες συμμετοχής του Έλληνα σούπερ σταρ στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ ενισχύοντας την εθνική ομάδα.

Τα ξημερώματα της Μ. Παρασκευής (03/05) οι Μπακς γνώρισαν τον αποκλεισμό από τα play offs του NBA, μια και οι Πέισερς επικράτησαν 120-98 στο Game 6 της σειράς και πήραν την πρόκριση 4-2 στις νίκες. Μάλιστα, απών απ’ όλα τα ματς ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο «Greek Freak» είχε τραυματιστεί στο ματς της κανονικής περιόδου με τους Σέλτικς, στις 10 Απριλίου και από εκείνη τη στιγμή και μετά ήταν εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων των «Ελαφιών».

Ωστόσο, ο αποκλεισμός της ομάδας του Μιλγουόκι επιτρέπει στον Έλληνα σούπερ σταρ να ακολουθήσει χωρίς πίεση την αποθεραπεία του και όπως όλα δείχνουν, θα μπορέσει να είναι σε θέση να ενισχύσει την Εθνική Ελλάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.

Άλλωστε, η προετοιμασία των διεθνών αναμένεται να αρχίσει σε περίπου ενάμιση μήνα, τη στιγμή που το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου. Η θέληση του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι να δώσει το «παρών» στην προσπάθεια της εθνικής ομάδας να επιστρέψει σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έπειτα από 16 χρόνια.

Η Εθνική Ελλάδας μετέχει στον ίδιο όμιλο με Δομινικανή Δημοκρατία και Αίγυπτο, με τους δύο πρώτους να παίρνουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν σε χιαστί μία εκ των Σλοβενίας, Κροατίας και Νέας Ζηλανδίας και οι νικητές θα αναμετρηθούν στον τελικό για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Σχετικές ειδήσεις