ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: Για «σκούπα» στη Θεσσαλονίκη με το μυαλό στο Final Four

Παναθηναϊκός AKTOR: Για «σκούπα» στη Θεσσαλονίκη με το μυαλό στο Final Four

Παναθηναϊκός AKTOR: Λιγότερο από μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ραντεβού στο Βερολίνο, οι «πράσινοι» θέλουν να τελειώνουν με τη σειρά των πλέι οφ απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Σε έξι μέρες από σήμερα, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα… πέφτει στη «μάχη» του Final Four του Βερολίνου. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Φενέρμπαχτσε στον πρώτο σπουδαίο ημιτελικό για το εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό της Euroleague. Οπότε δεν είναι δυνατόν να μην έχουν το μυαλό τους σε αυτό για το οποίο μόχθησαν όλη τη σεζόν μέχρι τώρα!

Παρ’ όλα αυτά, η αποστολή της ομάδας του Εργκίν Αταμάν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα δώσει το τρίτο της παιχνίδι για την Basket League αυτή την εβδομάδα. Το δεύτερο για τη σειρά των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο οι «πράσινοι» νίκησαν στο ΟΑΚΑ πριν δύο μέρες με 84-66.

Στο κλειστό της Πυλαίας, το «τριφύλλι» αναζητά τη… σκούπα, αλλά και το να αποφύγει απρόοπτα. Καθώς ταυτόχρονα με τη θέληση για νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, πάντα η προσοχή είναι στραμμένη και στο Βερολίνο.

Κώστας Σλούκας και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έμειναν στην Αθήνα, για να συνεχίσουν τις θεραπείες τους προκειμένου να είναι έτοιμοι με τη Φενέρμπαχτσε. Αντίθετα κανονικά στην 12άδα αναμένεται να είναι οι Κέντρικ Ναν και Αλεξάνταρ Μπαλτσερόφσκι, που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Για τους γηπεδούχους ο Σχίζας θα είναι διαθέσιμος (έλειψε στο πρώτο ματς) και ο «δικέφαλος» θέλει να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση και να βάλει πίεση στον Παναθηναϊκό AKTOR. Τη στιγμή που οι «πράσινοι» θέλουν την… ήρεμη «σκούπα» στη σειρά, για να σκεφτούν μετά απρόσκοπτα το Βερολίνο.

Το τζάμπολ στην αναμέτρηση είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απ’ την ΕΡΤ3.