ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δωρεάν Crypto Giveaway από την πλατφόρμα πόκερ CoinPoker

Δωρεάν Crypto Giveaway από την πλατφόρμα πόκερ CoinPoker

Ο κόσμος του online πόκερ μόλις γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός με την τελευταία ανακοίνωση του CoinPoker. Καθώς το Crypto Series of Poker (CSOP) κορυφώνεται, η πλατφόρμα CoinPoker προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους παίκτες να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο κύριο γεγονός χωρίς να ξοδέψουν καθόλου χρήματα.

Συγκεκριμένα, στην πλατφόρμα πόκερ με κρυπτονομίσματα του CoinPoker, ένας τυχερός έχει την ευκαιρία να κερδίσει σήμερα μεγάλα ποσά σε ένα τουρνουά No Limit Hold'em με εγγυημένη αξία 100.000 δολαρίων, εντελώς δωρεάν!

Δωρεάν Crypto Giveaway

Κυριακάτικη αναμέτρηση -Το εισιτήριό σας για $100,000 GTD

Την Κυριακή, 28 Απριλίου, στις 18:30 ώρα Ελλάδας, όταν δηλαδή διεξαχθεί το main event του CSOP, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπετε από το γεγονός. Προετοιμαστείτε για ένα τουρνουά No Limit Hold'em με εγγυημένο όριο 100.000 δολαρίων, όπου τα πονταρίσματα είναι αρκετά υψηλά και ο ανταγωνισμός σκληρός. Ενώ το buy-in ανέρχεται στα 500 δολάρια, υπάρχει η ευκαιρία για έναν τυχερό παίκτη να εξασφαλίσει μια θέση εντελώς δωρεάν.

Ναι, καλά διαβάσατε. Μέσω ενός airdrop στο Twitter , το οποίο διοργανώνεται από το CoinPoker, ένας τυχερός θα κερδίσει ένα εισιτήριο για την κύρια διοργάνωση χωρίς να ξοδέψει τα δικά του χρήματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα follow, ένα retweet και ένα σχόλιο με το όνομα χρήστη της εφαρμογής CoinPoker . Μάλιστα, με τον αριθμό των συμμετεχόντων να μην είναι υπερβολικά μεγάλος, η ευκαιρία είναι αρκετά δελεαστική.

Ωστόσο, ο ενθουσιασμός δεν τελειώνει εκεί. Παράλληλα με το κύριο γεγονός, το Sunday Special τουρνουά ξεκινά στις 19:00 GMT, με εγγυημένο χρηματικό έπαθλο $50.000 και buy-in $200. Οι παίκτες με μεγάλα ποσά δεν πρέπει να φοβούνται, καθώς το CoinPoker προσφέρει αποκλειστικά τουρνουά με buy-in που κυμαίνονται από $5.000 έως το εντυπωσιακό ποσό των $25.000, εξασφαλίζοντας ότι υπάρχει η κατάλληλη θέση για κάθε παίκτη.

Κρυπτογραφικό πόκερ από το CoinPoker

Το CoinPoker ιδρύθηκε το 2017 και έχει κάνει θραύση στον κόσμο του online πόκερ, προσφέροντας μια πλήρως αποκεντρωμένη πλατφόρμα όπου οι παίκτες στοιχηματίζουν σε Tether (USDT), ένα κρυπτονόμισμα συνδεδεμένο με το δολάριο. Όπως στα περισσότερα crypto καζίνο , αυτό εξασφαλίζει την ανωνυμία των παικτών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους στην πλατφόρμα πόκερ , ένα ιδιαίτερα μεγάλο κίνητρο για αρκετό κόσμο τη σημερινή εποχή.

Η εφαρμογή CoinPoker είναι προσβάσιμη τόσο μέσω επιτραπέζιων υπολογιστών όσο και κινητών τηλεφώνων και παρέχει απρόσκοπτο παιχνίδι σε Windows, Mac, Android και iOS. Επιπλέον, με τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω του πορτοφολιού κρυπτονομισμάτων MetaMask, το απόρρητό σας παραμένει ύψιστης σημασίας, απαιτώντας μόνο ελάχιστες προσωπικές πληροφορίες για την ανάκτηση λογαριασμού.

Η εμπειρία CSOP

Το CSOP του CoinPoker διαρκεί 10 ημέρες γεμάτες αδρεναλίνη και περιλαμβάνει 41 τουρνουά με το εντυπωσιακό ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων, σε εγγυημένα χρηματικά έπαθλα. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες μπορούν να διεκδικήσουν 10.000 δολάρια, ανεβαίνοντας στον πίνακα κατάταξης, μέσω νικών και νοκ άουτ.

Με το CSOP σε πλήρη εξέλιξη, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να εγγραφείτε στο CoinPoker. Είτε στοχεύετε στο κύριο γεγονός είτε αναζητάτε μικρότερα buy-in και freerolls, οι ευκαιρίες είναι πάρα πολλές. Μάλιστα, για τους νεοεισερχόμενους, το CoinPoker προσφέρει ένα θερμό καλωσόρισμα με ένα γενναιόδωρο μπόνους 100% έως και 1.100 δολάρια, το οποίο κατανέμεται σε τρεις καταθέσεις, καθώς και ένα rakeback 33% για τους κατόχους κουπονιών CHP.

Τι περιμένετε;

Επισκεφθείτε το CoinPoker

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.