ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Conference League: Έτοιμοι να γράψουν ιστορία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός!

Conference League: Έτοιμοι να γράψουν ιστορία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός!

Conference League: Να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 στην Τούμπα απέναντι στην Μπριζ, θέλει ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη θα δώσει «μάχη» για το υπέρ του 3-2 απέναντι στη Φενέρμπαχτσε – Τεράστια «δίψα» για πρόκριση στα ημιτελικά!

H… καρδιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου, χτυπά σε δύο σημεία. Στη Θεσσαλονίκη και την Κωνσταντινούπολη. Σε αυτές τις πόλεις θα δώσουν τους κρίσιμους αγώνες ρεβάνς για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Αναμετρήσεις ικανές να εκτοξεύσουν το ποδόσφαιρό μας και να γράψουν ιστορία, φέρνοντας τους συλλόγους μας ένα βήμα πριν τον τελικό της OPAP Arena!

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Κλαμπ Μπριζ. Οι Βέλγοι είχαν επικρατήσει με 1-0 στο Βέλγιο, εκεί όπου η συμπεριφορά απέναντι στους Έλληνες ταξιδιώτες, ήταν το λιγότερο ασεβής. Οι Βέλγοι αντιμετώπισαν σχεδόν ρατσιστικά τους συμπατριώτες μας, δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο στον «δικέφαλο» για να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στην Τούμπα.

Η έδρα θα είναι «καυτή», η ομάδα έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει μεγάλες ανατροπές (το έκανε με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ) και η Μπριζ «φοβάται» το κλίμα που θα συναντήσει, καθώς ο ΠΑΟΚ ξεκάθαρα θα έχει το 12ο παίκτη στο πλάι του. Το έργο των «ασπρόμαυρων» δε θα είναι εύκολο απέναντι στο νεανικό σύνολο των Βέλγων, όμως ποιοτικά και σε επίπεδο εμπειρίας, ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό, ειδικά στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός θέλει να… αλώσει την Κωνσταντινούπολη. Φιλοξενούμενος της Φενέρμπαχτσε, έχοντας ως «προίκα» τη νίκη με 3-2 απ’ το «Καραϊσκάκης». Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι πανέτοιμη αγωνιστικά και πνευματικά, ψάχνοντας μια ιστορική πρόκριση απέναντι στους Τούρκους για να βρεθεί στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η ποιότητα της Φενέρ είναι δεδομένη, όπως και η διάθεσή της να φανατίσει το ματς. Κάτι που φάνηκε απ’ το πρώτο παιχνίδι, όταν ο Τζέκο έδειχνε την τουρκική σημαία στην εξέδρα. Κατά το παρελθόν το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ζήσει σπουδαίες βραδιές στην έδρα της Φενέρμπαχτσε (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ) και οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν μία ακόμη για να συνεχίσει να ονειρεύονται.

Αμφότερες οι αναμετρήσεις των ομάδων μας, αρχίζουν στις 22:00. Το ΠΑΟΚ-Μπριζ θα μεταδοθεί απ’ το Cosmote Sport 3, ενώ το Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός απ’ το Cosmote Sport 4.