ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φώτης Ιωαννίδης: «Τρέλα» στην Ευρώπη για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»

Φώτης Ιωαννίδης: «Τρέλα» στην Ευρώπη για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει «μαγέψει» την ποδοσφαιρική Ευρώπη και σύμφωνα με δημοσιεύματα η Γιουβέντους προστέθηκε στη λίστα με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι το πρόσωπο της χρόνιας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ελλάδας.

Ο 24χρονος επιθετικός έχει προκαλέσει τον θαυμασμό όλης της Ευρώπης, αλλά και τον φθόνο εντός Ελλάδας, όπως διαπιστώθηκε και από τις απαράδεκτες φήμες που εξαπλώθηκαν σχετικά με την υποτιθέμενη υπόθεση ντόπινγκ διεθνή ποδοσφαιριστή στο ματς με την Γεωργία, με τον ίδιο να προσφεύγει στη δικαιοσύνη.

Το άστρο του, ωστόσο, συνεχίζει να λάμπει και μετά από μια σειρά δημοσιευμάτων στο εξωτερικό για ενδιαφέρον ομάδων όπως η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, η Λάτσιο, η Γουέστ Χαμ, η Μπολόνια, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Σέλτικ, στο... κάδρο μπαίνει πλέον και η μεγαλύτερη όλων των παραπάνω.

Ρεπορτάζ σε Ισπανία και Ιταλία πως η Γιουβέντους είναι ο μεγάλος σύλλογος που έχει σημειώσει στο μπλοκάκι του το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει διατεθειμένος να πουλήσει αυτή τη στιγμή τον 24χρονο επιθετικό, αλλά μπροστά σε ένα τέτοιο μεγαθήριο κι εφόσον τον ικανοποιήσει οικονομικά, τα δεδομένα ενδέχεται να αλλάξουν.

Τα δημοσιεύματα τονίζουν ότι ο Έλληνας διεθνής φορ κοστολογείται στα 15+5 εκατομμύρια ευρώ.

Μέχρι στιγμής ο Φώτης Ιωαννίδης μετράει 21 γκολ και οκτώ ασίστ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις την τρέχουσα σεζόν, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο με το «τριφύλλι» μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Σχετικές ειδήσεις