ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Υποδοχή ηρώων στους θριαμβευτές της Πόλης (vids+pics)

Ολυμπιακός: Υποδοχή ηρώων στους θριαμβευτές της Πόλης (vids+pics)

Σε έκσταση ο κόσμος του Ολυμπιακού μετά την ιστορική πρόκριση των Πειραιωτών στα ημιτελικά του Conference League.

Ο Ολυμπιακός έζησε μία ανεπανάληπτη βραδιά. Μια ιστορική στιγμή για τον ίδιο, καθώς βρίσκεται για πρώτη φορά σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-2 της Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι με ήρωα τον Τζολάκη, που έκανε τρεις επεμβάσεις και πήραν το εισιτήριο για τους «4» του Conference League, όπου τους περιμένει η Άστον Βίλα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ζει με τη σειρά του στιγμές έκστασης και μεγάλης χαράς καθώς έψαχνε πολλά χρόνια μια τέτοια επιτυχία.

Και το έδειξε στους θριαμβευτές της Πόλης με μια αποθεωτική υποδοχή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οι οπαδοί των Πειραιωτών περίμεναν όλο το ξημέρωμα στο αεροδρόμιο, όταν μετά τις 06:00 το πρωί, έφτασαν οι ήρωες του Σουκρού Σαράτσογλου.

Τα συνθήματα και τα καπνογόνα έδιναν και έπαιρναν, με την ατμόσφαιρα να πάλλεται όταν οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ των Πειραιωτών έκαναν την εμφάνισή τους.

Νωρίτερα, εκατοντάδες άνθρωποι ξεχύθηκαν στο Πασαλιμάνι για να γιορτάσουν το σπουδαίο αυτό επίτευγμα.

Οι πανηγυρισμοί των φίλων του Ολυμπιακού κράτησαν αρκετές ώρες με τη νύχτα να γίνεται μέρα από τα δεκάδες καπνογόνα ενώ αρκετοί οπαδοί των ερυθρόλευκων πήγαν απευθείας από το Πασαλιμάνι στο «Ελ. Βενιζέλος» για να αποθεώσουν και εκεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σχετικές ειδήσεις