ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη (24/4) ανοίγει τις πύλες του για το κοινό το Μουσείο Ιστορίας

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός Super League
Intime News

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι από την ερχόμενη Τετάρτη (24/4) το Μουσείο Ιστορίας θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό - Εκείνη την ημέρα είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με τους «πράσινους», για την 7η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Μια εβδομάδα μετά τη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, η ΑΕΚ εγκαινίασε, το Σάββατο (20/4) το μεσημέρι, το Μουσείο Ιστορίας της στην «OPAP Arena».

Την κορδέλα έκοψε ο θρύλος του συλλόγου και του ελληνικού ποδοσφαίρου, Θωμάς Μαύρος, σφραγίζοντας άλλη μια ημερομηνία ορόσημο στην ιστορία του συλλόγου.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε ότι εκπληρώθηκε ακόμα ένα ιστορικό χρέος, μέσα από το οποίο θα βγουν νέες γενιές φίλων της ομάδας.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του, από την ερχόμενη Τετάρτη (24/4), ημέρα όπου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην «OPAP Arena» το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ εγκαινιάστηκε σήμερα και θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινο την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου, ημέρα του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην OPAP ARENA. Τη συγκεκριμένη μέρα θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 10 το πρωί μέχρι και την ώρα έναρξης του ματς (20.30). Σε ό,τι αφορά τα ωράρια του Μουσείου και τους τρόπους έκδοσης εισιτηρίων, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, εν όψει της έναρξης της λειτουργίας του».