ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός Super League
Intime News

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Φατίχ Τερίμ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθει αν θα έχει τον Μπερνάρ στο ντέρμπι κορυφής της Super League.

Γι’ αυτό τον λόγο ο Τούρκος τεχνικός θα ανακοινώσει το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) την αποστολή του «τριφυλλιού», για το σπουδαίο ματς της «OPAP Arena».

Ο Μπερνάρ ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη Λαμία κι η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη. Όπως φαίνεται, όμως, οι πιθανότητες να προλάβει είναι πολλές και γι’ αυτό ο Τερίμ θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα μιλήσει με το ιατρικό τιμ και τον παίκτη το μεσημέρι, ανήμερα του αγώνα, και θα πάρει την τεχνική απόφαση του.

Το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για την 7η αγωνιστική των playoffs της Super League είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Τετάρτης (24/4). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport1HD, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του και να βλέπετε τα γκολ, λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις