ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν κάνει δώρο τατουάζ στους οπαδούς της!

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν κάνει δώρο τατουάζ στους οπαδούς της!

Η εκπληκτική σεζόν της Μπάγερ Λεβερκούζεν φέρνει ένα ξεχωριστό δώρο με τις «ασπιρίνες» να χαρίζουν στους οπαδούς τους δωρεάν τατουάζ με το σήμα της ομάδας για να θυμούνται για πάντα τη χρονιά αυτή.

Την πιο μυθική σεζόν της ιστορίας της ζει η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Η Γερμανική ομάδα κατέκτησε με περίπατο την Bundesliga και έχει την τεράστια ευκαιρία να κάνει το τρεμπλ, καθώς είναι ήδη στον τελικό του κυπέλλου της χώρας, αλλά και σε αυτόν του Europa League.

Φαντάζει υπερβολικά δύσκολο να επαναληφθεί κάτι ανάλογο τουλάχιστον στο προσεχές μέλλον. Γεγονός που γνωρίζουν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας. Έτσι, αποφάσισαν να κάνουν ένα ξεχωριστό δώρο σε όποιον φίλαθλο το επιθυμεί.

Οι «ασπιρίνες» χαρίζουν στους οπαδούς τους δωρεάν τατουάζ με επιλεγμένα σχέδια που αφορούν την ομάδα φυσικά. Προκειμένου να έχουν για πάντα στο δέρμα τους αυτή την εκπληκτική σεζόν για τη Λεβερκούζεν.

Το αήττητο 49 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις είναι μια επιπλέον αιτία, καθώς αποτελεί ρεκόρ. Έτσι η σχετική ανακοίνωση της Μπάγερ Λεβερκούζεν αναφέρει:

«Μια ιδιαίτερη κίνηση στο τέλος μιας ιδιαίτερης σεζόν. Η Λεβερκούζεν προσφέρει στους οπαδούς της μέχρι το τέλος της σεζόν την ευκαιρία να επιλέξουν δωρεάν ένα από τα πολλά τατουάζ της Bayer 04. Κλείσε τώρα το ραντεβού σου για να κρατήσεις για πάντα αυτή τη μοναδική σεζόν στο δέρμα σου».